dinsdag 28 augustus 2012

Webwinkel wordt.... Winkel!


Inderdaad, jullie lezen het goed. Ik kan jullie eindelijk het heugelijke nieuws meedelen. Na anderhalf jaar als webwinkel aan de weg te hebben getimmerd zijn er voor mij vele deuren open gegaan.

Het begon zoals gezegd met de webwinkel, een droom kwam voor mij uit. Cursussen werden gestart en de 1e open dag was een waar succes. Hiermee bleek de vraag groot om de stofjes en spulletjes uit de webwinkel in het ‘echt’ te komen bekijken. Het kon niet uitblijven of het winkeltje aan huis kreeg vorm. Heel klein weliswaar, maar met genoeg sfeer en sprankeling om een quilters-hart sneller te doen kloppen.

En nu zetten we weer een stapje verder….. Daar het aanbod in de webwinkel steeds groter wordt en de weg naar het winkeltje aan huis steeds vaker wordt genomen zijn we toe aan een echte winkel.

De winkel opent haar deuren in Dreischor, één van de mooiste dorpen van Schouwen-Duiveland, 8km van Zierikzee.
We trekken in met een eigen winkel gedeelte (shop-in-shop) bij Kadoshoppie.nl, welke reeds 6 jaar is gevestigd in een sfeervol verbouwde boeren-schuur.


Kadoshoppie.nl is een knus ‘thee & taarten winkeltje’, gespecialiseerd in losse thee & alles voor het maken van taarten. Daarnaast vind je er ook prachtig servies van o.a. Bunzlau Castle en is er altijd wel een lekker geurtje in de Waffle Bar wand.

Kortom: vanaf Oktober wordt dat een gezellig dagje uit in Dreischor!

De Quilt Ster opent haar winkeldeuren in Dreischor vanaf donderdag 11 Oktober 2012.

Onze openingstijden:
Donderdag 10.00 - 17.00u
Vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag 10.00-16.30u
En op afspraak


Hou het blog / nieuwsbrief goed in de gaten, binnenkort meer over de feestweek van donderdag 11 t/m zaterdag 13 Oktober.