zondag 26 augustus 2012

Prairie Paisley Quilt is een affo!

Met trots presenteer ik jullie mijn affo 'Prairie Paisley Quilt'.


Wat ben ik blij met het resultaat van deze quilt! Helemaal gemaakt op de naaimachine. Niet echt mijn favoriete techniek, maar er is wel snel resultaat. Ik heb zo zorgvuldig mogelijk gespeld en genaaid, hierdoor heb ik prachtige punten en blokken gekregen. Ik hou nou eenmaal van millimeter werk!

De quilt meet 130 x 130cm, is voorzien van 50% wol en 50% katoenen tussenvulling (dat ruikt zo lekker) en is met de machine doorgequilt.


Het machinaal doorquilten heb ik laten doen bij Elly Prins in Zoetermeer. Ik heb gekozen voor een prachtig modern bloemenpatroon. Op de foto hierboven zie je een detail!

Voor degenen die naar de Open Dag op 6 oktober van de Quilt Ster komen: zij zal tijdens deze dag aanwezig zijn en meer vertellen over de verschillende tussenvullingen. Daarnaast kun je direct terecht met al je vragen over het machinaal doorquilten!

Om de foto te maken zijn man-lief en ik vorige week met de fiets er op uit getrokken. Wij wonen net achter de dijk in Zierikzee en het is dan ook een klein eindje fietsen om hier te komen.


Als je bovenop de dijk staat, zie je aan de ene kant de akkers en in de 'verte' de bebouwingen van Zierikzee....

... kijk je aan de andere kan van de dijk, dan kijk je over de Oosterschelde. Zodra je bovenaan de dijk komt is het een wereld van verschil met 'beneden'. De wind waait uiteraard harder, maar je ontkomt niet aan de geur van de zoute zee die zo aanwezig is!


Mooi plaatje nieutwaar....


Volgende week heb ik leuk nieuws op mijn blog te melden. Ik hou jullie nog even in spanning.
Tipje van de sluier? Winkeltje... verhuizing... opening....