woensdag 15 augustus 2012

Kiekepoes

Mijn Prairie Paisley quilt is terug van Elly Prins... een poosje al. Het resultaat is prachtig geworden: zij heeft de quilt met een all-over bloemen patroon doorgequilt.

Deze quilt stond op mijn lijstje om 'af' te hebben voor de open dag van 6 oktober a.s. Kan ie lekker in de zaal pronken!


Hup naaimachientje mee naar de eethoek en biesje er aan naaien! Toch een hele klus, maar in een handomdraai ook zo weer aangezet.

Ik kreeg hulp, vandaar....
1x raden wie?


Aybo natuurlijk. Leg ik mijn quilt neer om de volgende zijde van de bies aan te spelden, weet meneer niet hoe snel hij op de quilt moet gaan liggen! Hmm.... het mag niet, maar jullie kennen mij inmiddels: toch maar het fototoestel pakken en deze snoes (ook al is ie zo stout, hij blijft snoezig) op de foto zetten....

Het ruikt natuurlijk ook heerlijk: de tussenvulling is 50% wol, 50% katoen en een beetje de geur van het vrouwtje! Je kan 't 'm ook niet kwalijk nemen ;o)


Voor ik de quilt in zijn geheel laat zien ga ik nu eerst even de bies er verder aannaaien en afwerken aan de achterkant hoor! Tot snel!