maandag 19 november 2012

Handwerk & Quiltdagen in Arnhem

Er is weer een mijlpaal gehaald. Afgelopen weekend stonden wij voor het eerst op een 'echte' handwerkbeurs, tijdens de Handwerk & Quiltdagen in de Rijnhal in Arnhem. 


Vrijdagochtend vroeg.... alles opgebouwd en nog even de laatste hand aan de lapjes leggen. Het moet natuurlijk wel allemaal netjes staan voor de bezoekers die we straks gaan ontvangen!


En nog even een foto van het vrouwtje achter de kraam....'lachen!!!!'

Hihi, ik denk dat dit even niet meer lukte door de kou die wij de eerste dag hadden! Brrrr wat hebben wij het ontzettend koud gehad de eerste dag. Gelukkig was het de 2e dag veel aangenamer en konden we onze winterjas uitdoen!


Ach, de vele leuke en lieve reacties van de bezoekers maakt veel goed. Wat ontzettend leuk om zo ook veel klanten 'achter' de internetorders te ontmoeten!
Het was al met al een heel gezellige beurs en heb vele gezellige dames mogen ontmoeten!

Er was van alles te zien tijdens deze 2 dagen. Veel wol voor breien en haken, uiteraard genoeg stofjes en het e.e.a. voor viltwerkjes. Helaas zelf niet veel tijd gehad om de beurs goed en op het gemakje te bezoeken, maar heb gezellige onderonsjes gehad met diverse collega's van de Quiltwinkeltjes die aanwezig waren op de beurs. Kortom, een zeer geslaagd weekend!

Ik kreeg van veel bezoekers ook de vraag of ik in Zwolle van de partij zal zijn... wel, waarschijnlijk gaat dit wel gebeuren, de aanvraag is ingediend, nu nog even afwachten of er een plaatsje voor mij is! Ik hou jullie op de hoogte!
Plaatsje is gereserveerd! Ik zie jullie gezellig in Zwolle!

16 opmerkingen:

Terray zei

Leuk Marcha, jammer dat ik niet in Arnhem ben geweest. Heel misschien in Zwolle dan??? (ik weet nog niet of ik ga hoor)

Groetjes
Tertia

Jeanneke zei

Ik ga proberen in Zwolle te komen; dat is niet zo'n lange reis voor mij en ik zou het heel leuk vinden jou te ontmoeten. Trakteer ik mezelf voor mijn verjaardag (dat is 14 februari)op een heerlijk uitje :>) Tot ziens dus!
Groetjes!

Jeanneke.

Annemarie zei

Fijn Marcha dat het gezellig was in Arnhem, jammer van de kou! Je kraam ziet er weer super leuk uit! groetjes, Annemarie

Phyllis zei

Oh, wat ziet het er weer leuk en gezellig uit! Ga proberen naar Zwolle te komen, ben ik nog nooit geweest, wordt eens tijd. Heel veel succes!

feltfree på Åsly zei

Wat leuk zeg. Je kraam ziet er erg leuk uit.

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat het hartverwarmend vond om in Arnhem te staan. Ik lees op andere blogs, dat het er wel erg rustig was ? Leuk dat je ook in Zwolle komt, daar ga ik ook heen, zal me beslist bij je melden !!! Arnhem lukte me niet, ik had al een druk weekend. groetjes van liesbeth

AnitaS zei

Wat ziet je winkeltje er leuk uit. Ik hoop dat je volgend jaar ook in Rotterdam kunt staan.

Nanske zei

Yes!
Zwolle klinkt supergoed ;-)
Daar gaan wij ( meestal) naartoe.
Amai, wat heb jij een super aantrekkelijke stand.
Kijk er al helemaal naar uit,groetjes,Nanske

bep zei

Leuk om je ontmoet te hebben, tot in Zwolle, Bep

Klaske zei

Nou, handwerkbeurs Zwolle is voor mij vaste prik, dus kom ik dan ook even bij jou langs waaien..

Jet en Zus zei

Leuk je te zien te hebben!
Zie je ook in Zwolle, dan ben ik ook weer van de partij!

Groetjes Anita

Roos zei

Wat heerlijk Marcha als je droom van een echte eigen winkel uitkomt en dat het dan ook allemaal zo goed loopt, top toch.
groetjes Roos

Gert zei

Goed om te horen dat je zo'n leuke beurs hebt gehad (ondanks de kou) Omdat het op vrijdag en zaterdag was, kon ik zelf niet gaan in verband met mijn werk. Maar ik ga wel ieder jaar naar Zwolle, dus als het goed is, zie ik je dan.

wilma oud zei

Proficiat Marcha dat je zo'n goede en leuke beurs gehad hebt en dat je ook in Zwolle staat. Succes verder. Groetjes Wilma

Cybele's patch zei

Super leuk winkeltje! Helaas heb ik Arnhem gemist maar Zwolle hoop ik te halen (voor de 5e keer).

Yolanda van den Bosch zei

Hallo Marcha,
Je stand was erg mooi op de beurs in Arnhem.
Leuk je ontmoet te hebben, of ik ook naar de beurs in Zwolle ga weet ik nog niet, maar we hebben ons opgegeven voor de quilt boottocht op 23 maart 2013.
We hebben er nu al zin in!
groeten Yolanda vd Bosch