maandag 19 november 2012

Handwerk & Quiltdagen in Arnhem

Er is weer een mijlpaal gehaald. Afgelopen weekend stonden wij voor het eerst op een 'echte' handwerkbeurs, tijdens de Handwerk & Quiltdagen in de Rijnhal in Arnhem. 


Vrijdagochtend vroeg.... alles opgebouwd en nog even de laatste hand aan de lapjes leggen. Het moet natuurlijk wel allemaal netjes staan voor de bezoekers die we straks gaan ontvangen!


En nog even een foto van het vrouwtje achter de kraam....'lachen!!!!'

Hihi, ik denk dat dit even niet meer lukte door de kou die wij de eerste dag hadden! Brrrr wat hebben wij het ontzettend koud gehad de eerste dag. Gelukkig was het de 2e dag veel aangenamer en konden we onze winterjas uitdoen!


Ach, de vele leuke en lieve reacties van de bezoekers maakt veel goed. Wat ontzettend leuk om zo ook veel klanten 'achter' de internetorders te ontmoeten!
Het was al met al een heel gezellige beurs en heb vele gezellige dames mogen ontmoeten!

Er was van alles te zien tijdens deze 2 dagen. Veel wol voor breien en haken, uiteraard genoeg stofjes en het e.e.a. voor viltwerkjes. Helaas zelf niet veel tijd gehad om de beurs goed en op het gemakje te bezoeken, maar heb gezellige onderonsjes gehad met diverse collega's van de Quiltwinkeltjes die aanwezig waren op de beurs. Kortom, een zeer geslaagd weekend!

Ik kreeg van veel bezoekers ook de vraag of ik in Zwolle van de partij zal zijn... wel, waarschijnlijk gaat dit wel gebeuren, de aanvraag is ingediend, nu nog even afwachten of er een plaatsje voor mij is! Ik hou jullie op de hoogte!
Plaatsje is gereserveerd! Ik zie jullie gezellig in Zwolle!