zaterdag 25 mei 2013

High Tea Weekend in het mooie Dreischor!

HIGH TEA WEEKEND & RONDJE DREISCHOR

Zaterdag 8 en zondag 9 juni organiseren De Quilt Ster en Kadoshoppie een gezellig ‘High Tea’ weekend. Bij mooi weer zetten we de tuindeuren open, bij minder goed weer toveren we de workshopruimte om tot een gezellige (quilt)theeruimte. Voor € 3,- p.p. geniet je al van overheerlijke huisgemaakte lekkernijen en van een heerlijk theetje naar keuze.

Tijdens deze 2 dagen biedt De Quilt Ster leuke aanbiedingen, hierover later meer.Op zondag 9 juni is kunt u direct een RONDJE DREISCHOR maken. Aan onze balie kunt u een gratis plattegrond afhalen.
Na het geweldige succes van vorig jaar was er een sterke roep om het ‘Rondje’ te herhalen en het wellicht als jaarlijks evenement te organiseren. Een aantal enthousiaste ondernemers in Dreischor hebben daar voor 2013 gehoor aan gegeven en het wordt vast weer een geweldig leuke dag.

Voor diegene die het ‘Rondje Dreischor’ nog niet kennen zegt de naam eigenlijk al voldoende: bezoekers kunnen tijdens deze dag een rondje maken door Dreischor en al wandelend het dorp verkennen. Want wie denkt dat er in een klein dorp weinig te doen is komt bedrogen uit. Op deze dag worden vele deuren in Dreischor geopend. Bezoekers kunnen genieten van een speciaal aanbod van presentaties, workshops, lekkernijen en nog veel meer, (o.a. demonstratie schapen drijven, open tuinen, demonstratie zoogdieren prepareren, paardrijden, kinderworkshops, bezoek de wijnhoeve, etc.) Het volledige programma wordt begin juni bekend gemaakt via de web-site, flyers en regionale kranten.

Openingstijden tijdens High Tea Weekend:
Zaterdag 8 juni van 10.00 – 16.30u
Zondag 9 juni van 12.00 – 17.00u


> Kom je gezellig bij ons op de 'High Tea', stuur ons dan tijdig van te voren een mailtje om je plaatsje te reserveren naar  bestel@kadoshoppie.nl? Hartelijk dank!