woensdag 22 mei 2013

Mooie lapjes in de brievenbus...

Altijd leuk als je thuis komt en er ligt een envelopje op je te wachten! Afgelopen zaterdag lag er een envelopje op de mat met schattige roze lapjes van Djoekie! Vorige week was er een nieuwe ronde van de Lapjes Swap en daar had ik roze/rode of civil war lapjes gevraagd. Je hebt natuurlijk nooit genoeg ;o)

Civil War lapjes kan ik zelf niet genoeg hebben, heerlijk! En roze/rode lapjes had ik gevraagd voor mijn moeder, zij is ook bezig met 'elke dag' een hartje. Ze is vorige maand begonnen en ze is al een heel eind!

Kijk eens wat een lieve lapjes!


Hier is moeders mee bezig. Als acthergrond heeft zij gekozen voor een om-en-om stippeltjes stofje / achtergrond stofje, het effect was zo leuk bij vriendin Annemarie!

 
Waar ik op dit moment zelf mee bezig ben hoor ik je vragen? Veel te veel te veel.... hihi!
Nee hoor, na de drukke periode die we nu achter ons hebben gelaten ben ik veel aan het 'afmaken' en nieuwe projecten aan het starten om straks in het najaar lekker van slag te kunnen gaan. Helaas zijn sommige projectjes daarom 'kleine geheimpjes' die ik straks allemaal lekker kan laten zien.

Gisteren ben ik aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het blok van de maand 'Warm Winter Blessings'... alle stoffen zijn gesneden, 's middags kwam vriendin Anneke helpen om de stofjes te vouwen en in te pakken....


Je kan wel zeggen dat het heerlijk was om al die lieve lapjes door ons handen te laten gaan, ik heb Anneke ook niet echt horen klagen! Wat zijn ze schattig. Binnenkort start ik zelf alvast met het maken van de eerste blokken,.... de quilt 'moet' natuurlijk wel af zijn als de blok van de maand straks in September van start gaat.... ;o)


Gosh, we hebben echt al veel gedaan! We zijn niet helemaal klaar gekomen, maar ach, morgen weer een dag toch!