dinsdag 2 juli 2013

Zomerse Sneeuwmannen...

De mussen vallen dood van het dak (mwoah... beetje overdreven, maar hier in Zeeland is het zomers hoor!) en ik zit aan mijn sneeuwmannen te werken! Hoe ironisch.


Ik had mijzelf dit werkje opgelegd om a.s. september, als de Blok van de Maand met deze quilt van start gaat, ook werkelijk de quilt af te hebben. Wat is er nu leuker dat je 'm trots kan tonen!
Gelukkig lig ik al aardig op schema kan ik je zeggen!

Het is zo'n leuk werk. Voor het eerst werk ik nu met wollen stof en het is echt heerlijk om mee te werken. Het enige nadeel van de wollen stof is dat het vreselijk duur is, je zult het dan ook niet zomaar in ons standaard assortiment gaan zien. De prijs is +/- 3x dat van de patchworkstoffen! IEKS!Gelukkig kan ik er met deze BOM wel mee werken. Ook het garen is prachtig: een aantal kleuren hebben een mooie overloop, je ziet het hierboven al bij de borstel van de bezem als je goed kijkt.

Afin, ik ben er in ieder geval helemaal tevreden over. Binnenkort laat ik de rest van deze vrolijke sneeuwmannetjes zien hoor! Snel weer verder met het project!


Fijne dag, geniet van de zon!