donderdag 27 juni 2013

Prairie Women Sewing Circle

Ook geïnspireerd geraakt door Antieke Quilts?
Ga in september met mij mee op reis!

Doordat ik zelf erg geïnteresseerd ben in de historie van antieke (Amerikaanse) quilts heb ik menig tijd doorgebracht op zoektocht naar geschreven informatie hierover. Door mijn speurtocht ben ik uitgekomen bij een heel leuk en interessant lesprogramma, geschreven door de Amerikaanse quiltster en stoffen ontwerpster Pam Buda.

Tijdens deze Journey neem ik je mee op reis terug in de tijd. Elke maand leer je meer over de geschiedenis van de Amerikaanse vrouwen in de periode 1840-1900. Elke maand ontvang je een bundeltje reproductiestoffen en een nieuw patroon om mee aan de slag te gaan.
Het PWSC programma start in September. Je kunt deelnemen aan de Prairie Women Sewing Circle, tijdens de bee of via de post.


Benieuwd? Lees alles over deze Sewing Circle op onze site.
 KLIK HIER

4 opmerkingen:

liliane bral zei

Dag Marcha,
Leuke logjes heb je geschreven i.v.m. je passie voor antieke quilts.Op een nog eerder logje stelde je een vraag i.v.m.een schilderij dat je had zien hangen in Brugge. Ik ben daarachter gaan zoeken maar kan niets vinden. Kan je me miss vertellen waar je dit schilderij hebt zien hangen? In welke kerk of welk museum? Ik ben daar wel benieuwd naar.
Groetjes,
Liliane

conny's quilts zei

Wat leuk Marcha, misschien ken je het blog van Barbara Brachman ook ? Zij schrijft ook veel over Amerikaanse quilts en hun geschiedenis (staat wel als link op mijn blog) Veel plezier met je nieuwe project!

Marianne zei

Hallo Marcha,

Je had gevraagd naar de 5 Nederlandse boeken van Jennifer Chiaverini. Mijn reactie is mede met je vraag verwijderd dus reageer ik maar zo:)
Ik heb dus alle 5 de boeken en ze zijn in goede staat, ik heb ze een keer gelezen en ze staan nu "maar"in de kast. Je mag ze van me overnemen!

groetjes Marianne

Marianne zei

Het is wel handig als je mijn mailadres hebt: brabantquilt@hotmail.nl

groetjes Marianne