woensdag 14 augustus 2013

Apliquick & Open Dag

A.s. zaterdag is het zover, ik kijk al erg uit naar de jaarlijkse Vlasdag.
Altijd een gezellige drukte en veel te zien op de ring. Van oudsher zitten er altijd kinderen op de stoepjes met allerhande 'zolderartikelen' en rond de ring staan kraampjes met streekproducten, zijn er demonstraties van oude ambachten en kun je zowiezo genieten van de vele monumenten die het dorp rijk is.


Samen met dit folkloristische evenement in het dorp valt de Open Dag van onze Patchwork winkel. Tijdens de Open Dag zal ik het gebruik van de Apliquick gereedschappen uitleggen en demonstreren. Schuif aan en probeer het zelf uit!

Naast demonstratie kun je natuurlijk heerlijk neuzen tussen de nieuwste lapjes, patronen, voorbeeldquilts en de SALE stoffen. Bij mooi weer (hebben ze gelukkig wel afgegeven!) serveert Kadoshoppie weer een heerlijke Mini High Tea in de Theetuin.

Parkeren is gratis en kan op de daarvoor bestemde parkeerplaats op de Zuiddijk. U kunt te voet makkelijk het de winkel bereiken. Wilt u naar het dorp dan kunt u ook gebruik maken van de de paardentram die de gehele dag heen en weer zal pendelen.


Vlasdag 

Hopelijk tot ziens a.s. zaterdag in Dreischor!

5 opmerkingen:

Ria van Kasteel zei

Jammer dat ik nie in de gelegenheid ben, maar ik wens jullie een fijne dag toe. En nog bedankt voor de wel hele snelle service.

Groetjes van Ria ;0))

Anja.M zei

Jammer dat het voor mij niet in de buurt is.
Veel plezier die dag.
Quilt groetjes Anja.

jolanda zei

Dat gaat een gezellige dag worden dus! alvast veel plezier en ik ga duimen voor een dag vol zonneschijn hoor. ;-)

Trudy zei

Klinkt erg goed allemaal. Jammer dat het, óók voor mij, nogal uit de route ligt.
Veel plezier gewenst en groetjes, Trudy

quiltverslaafd zei

Wat was het gezellig op de vlasdag we hebben genoten van het mooie dorp. De apliquick geprobeerd wat een uitkomst voor kleine stukjes even in je winkeltje gesnuffeld en van een heerlijke thee genoten in de tuin.