dinsdag 27 augustus 2013

Waar zijn mijn.... VOLGERS???

Ik kreeg van de week de vraag van een van mijn blog lezers hoe ze mijn blog kon volgen. Huh? Ik had altijd een gadget met volgers aanstaan... via mijn Dashbord van mijn blog zie ik ook nog steeds 159 volgers staan... 

Dus ik ga kijken, nee inderdaad, er staan verder geen volgers meer als je mijn blog bezoekt. Beetje google'n en vind ik dat er vele bloggers dus geen volgers link meer op hun blog hebben staan... weer een beetje verder speuren zie ik dat er wel een Volgers-Gadget is die je kunt toevoegen, alleen dan voor Google+.

Afin, geprobeerd en idd, je kunt dan wel weer mensen ofwel 'kringen' toevoegen, maar echt makkelijk is het totaal niet. Het lijkt of Blogger (Google) met deze actie de kant van Facebook op wilt gaan, maar er net niet in slaagt, zo ingewikkeld is het (sorry, laat ik het anders zeggen: IK snap er niets van)...

Ik wilde graag aan mijn mede-bloggers vragen of jullie soortgelijks is overkomen en wat de ervaringen op dit moment met Google+ en volgers zijn... er moet toch een oplossing voor zijn?

Update 28-8-2013: Volgers probleem is opgelost!
Ik heb de tips die ik van jullie heb gekregen nagelopen en met de tip van Elizabeth is het gelukt. Voor wie er ook problemen mee heeft: In je Dashboard, waar je gadgets kunt toevoegen staat na de 27 standaard gadgets nog een menutje met 'meer gadgets' en daar staat de volgers gadget bij... toevoegen en de volgers staan er weer bij!
Bedankt voor jullie reacties hoor!