dinsdag 27 augustus 2013

Waar zijn mijn.... VOLGERS???

Ik kreeg van de week de vraag van een van mijn blog lezers hoe ze mijn blog kon volgen. Huh? Ik had altijd een gadget met volgers aanstaan... via mijn Dashbord van mijn blog zie ik ook nog steeds 159 volgers staan... 

Dus ik ga kijken, nee inderdaad, er staan verder geen volgers meer als je mijn blog bezoekt. Beetje google'n en vind ik dat er vele bloggers dus geen volgers link meer op hun blog hebben staan... weer een beetje verder speuren zie ik dat er wel een Volgers-Gadget is die je kunt toevoegen, alleen dan voor Google+.

Afin, geprobeerd en idd, je kunt dan wel weer mensen ofwel 'kringen' toevoegen, maar echt makkelijk is het totaal niet. Het lijkt of Blogger (Google) met deze actie de kant van Facebook op wilt gaan, maar er net niet in slaagt, zo ingewikkeld is het (sorry, laat ik het anders zeggen: IK snap er niets van)...

Ik wilde graag aan mijn mede-bloggers vragen of jullie soortgelijks is overkomen en wat de ervaringen op dit moment met Google+ en volgers zijn... er moet toch een oplossing voor zijn?

Update 28-8-2013: Volgers probleem is opgelost!
Ik heb de tips die ik van jullie heb gekregen nagelopen en met de tip van Elizabeth is het gelukt. Voor wie er ook problemen mee heeft: In je Dashboard, waar je gadgets kunt toevoegen staat na de 27 standaard gadgets nog een menutje met 'meer gadgets' en daar staat de volgers gadget bij... toevoegen en de volgers staan er weer bij!
Bedankt voor jullie reacties hoor!

16 opmerkingen:

Heleni zei

Ik vind dat 'gedoe' met google+ ook lastig Marcha. Mijn volgers staan nog wel op mijn blog maar als ze er af zijn zie ik wel weer verder. In ieder geval volg ik je nu (ook) op google+.
Gr. Heleni.

Noa zei

Hm ik kan je ook niet verder helpen ik heb zelf dat er geen foto s meer op mijn blog staan en kan niet vinden wat de oorzaak is

martine zei

Google friend connect werkt prima. Waarom installeer je dat niet.

Ria van Kasteel zei

Hoi Marcha, bij mij staan alle volgers erop en pas zijn er nog toegevoegd.
En jij staat op mijn blogrol dus als jij iets post kan ik het dezelfde dag nog lezen. Maar ik heb je toegevoegd dus iet zal er toch wel werken.

Groetjes van Ria ;0))

M Verheij zei

Marcha,je moet alles onder Google plus doen.Zo ook je foto's anders ben je die straks ook kwijt.Zo heb ik het opgelost.Succes Maaike

Floor zei

Gelukkig staan ze er bij mij nog gewoon op.
Die oplossingen die de reacties hierboven geven.... geen idee wat ze bedoelen en hoe het moet.
Maar ik krijg je gewoon op mijn blogger Dashboard dus ik zie elk bericht.
Maar wel jammer dat je nu opnieuw volgers moet sparen.
Ik hou het maar bij Blogger, anders wordt het nog ingewikkelder.
Groetjes,
Floor

Saskia Smit zei

Ik volg je nog steeds via blogger dashboard.

Roos zei

Ik kan je ook nog gewoon volgen en bij mij staat alles er ook nog gewoon op en hopelijk blijft dat ook zo.
groetjes Roos

wilma oud zei

Ik kan je ook volgen. Wanneer jij iets op je blog doet, krijg ik dat dagelijks binnen. Verder weet ik er ook niets van af. Daarom heb ik zelf geen blog. Succes meis!

Rina zei

Vreemd. Ik heb er nog geen last van. Zou ook niet weten wat ik dan zou moeten doen.

quiltvitrine zei

Als je .nl verandert in com/ncr, dan zie je je volgers gewoon.

Elizabeth zei

De gadget die je 'vroeger' altijd op je blog via indeling kon toevoegen, staat niet meer in de lijst van de eerst 27 (algemeen) keuzegadgets. Als je verder kijkt bij 'meer google gadgets' dan zie je hem meteen als eerste staan. Je zou hem opnieuw kunnen plaatsen en kijken wat er gebeurt...

groetjes, Elizabeth

Herma Starreveld zei

Bedankt voor de tip! Ik blog al een tijdje, blijk je je helemaal niet op te kunnen geven als volger... Ik had dat niet door. herma Starreveld (studio mastarre)

Herma Starreveld zei

Mooi blog trouwens!

Ana H zei

Dank!! Ik kon op mijn Treelady blog ook geen volgers toevoegen, maar dankzij jouw tip is het nu gelukt!

Villa Zeezicht zei

Superbedankt voor de tip! Op mijn oude blog stond het al, maar op mijn nieuwe blog kon ik het niet vinden! Nu is het wel gelukt, nogmaals dank!!