maandag 29 november 2010

Bee in Brouwershaven

Vandaag was de maandelijkse Bee weer, dit keer in Brouwershaven. Het zou bij een andere dame zijn, maar deze is helaas aan bed gekluisterd en daar kunnen we natuurlijk niet allemaal omheen komen zitten. Gonny: beterschap.

Gezellig zijn we daarom naar Anneke gegaan, helaas tussendoor nog een afbellertje, maar ja, dat gaat zo bij een grotere groep mensen. En natuurlijk was het met zijn viertjes ook reuze gezellig. Op de foto zien we Els, Anneke en Francis. Anneke had al heerlijke kruidkoeken klaar liggen bij de koffie en de thee. Mijn moeder had ook nog zalige zelf gebakken muffins met chocolade en nootjes meegenomen, dus het 2e bakje hebben we allen nog een keer gezondigd! Ach... als het maar lekker is.

En ja... praten en breien gaat niet tegelijk, nou.... daar zat Els dan met d'r 'dilemma'. Hihi... ze was zo lekker bezig dat ze alles maar aan elkaar zat te naaien! Tja Els, dat moest even op de foto!


Hier is ze bezig met een fel gekleurde vis. Anneke was de blaadjes van haar kerst-guirlande aan het rijgen:


En Francis zat meer te kletsen dan dat ze wat aan het doen was ;o) Al had ze wel d'r driehoekjesquilt meegenomen (met die 875 lapjes) waar ze een nieuwe rij lapjes aan het aannaaien was.

Het was gezellig dames! De volgende bee is pas weer maandag 27 december. Weer wat om naar uit te kijken!

Dat ik einde van de dag thuiskwam van het werken lag er een envelopje op me te wachten met de veel belovende tekst aan de buitenkant: "Veel Plezier".
Ja hoor, dat is het patroon van Conny wat ik met de Give Away heb gewonnen. Tja, pizza's stonden al in de oven, dus ik kon gelijk lekker beginnen met het patroon te bestuderen. Super geschreven patroon, heel helder en duidelijk. Conny, heel erg bedankt. Hij gaat wel even bij mij de kast in. Zodra ik wat beter ben met appliqueren dan staat deze zeker te weten op mijn maak-lijstje!