zondag 21 november 2010

Met mijn neus in de bladen én toch nog wat gedaan!

Poeh, dat is weer even geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven. Ik heb wel eens zo'n periode dat ik 'achter de computer zitten' maar nutteloos vind. Vaak open je op een gegeven moment het doosje van pandora 'google' en dan is het gedaan met me... van het klik en zoek je dan op het ander en ben je weer een paar uurtjes verder en spaarzame tijd armer. Niks mis met googlen op zijn tijd, maar het sluipt er zo in he!

Nee, ... dan kun je beter je tijd verdoen aan het snuffelen in borduurblaadjes!Afgelopen donderdag lag er de nieuwste uitgave van Cross Stitch Crazy # 145 bij me op de deurmat. Oh.... ja dan zit ik daar weer even met mijn neus in hoor! Een schattig beertje van Forever Friends op de voorkant, dat beloofd wat. 


Ondertussen 's avonds vaak bezig met mijn 'Geisha', dit schiet gestaag op. Blijft natuurlijk een hoop werk. Binnenkort een nieuw updatje hierover.


In de overige verloren uurtjes (huh.... heb ik die dan?) ook nog het Babouchka'tje van Lanarte gemaakt die ik op de handwerkbeurs in Rotterdam had gekocht. Een schatje is het geworden:
Nu dat ie klaar is weet ik weer waarom ik zo weg was van dit patroontje: die oogjes zijn zó mooi! Die springen er gewoon uit. Het boorduurtje is af, nu wil ik er verder nog iets mee maken, heb wel wat ideetjes, maar moet nog even een juiste stofje er bij vinden. Hebben we weer wat om voor te gaan shoppen!