woensdag 24 november 2010

Sandwichen

Afgelopen zondag ben ik lekker bezig geweest met de Twisted LogCabin. Ik had helaas net niet genoeg achterkant stof.... dus even een duik genomen bij mijn moeder in de kast. Deze had gelukkig nog effen zwarte stof voor de achterkant. Nu kon ik 'm netjes opspannen ... 


 en uiteraard sandwichen / doorrijgen:


Inmiddels ben ik al bezig met quilten. Ik heb ervoor gekozen om langs de buitenrand van de TLC te quilten (aan de binnenkant van de antraciet bies) 'in the ditch'.... dus je ziet er aan de vookant niet heel erg veel van, wel aan de achterkant. Ook 'in de ditch' komt langs de 4 roterende zijdes. Hier ben ik op het moment gebleven, dus van de week hoop ik dit af te maken. 

Aan ieder uiteinde (ik ga van recht naar links) kwam ik met quilten bij de samenloop van heel veel stofjes. Dit is dus wat dikker en moeilijk te quilten. Maar... beetje doorzettingsvermogen en het is gelukt hoor. 
Merkte dat het ook al veel beter ging (het quilten) dan de vorige, de LogCabin Krans. Zo word je dan toch steeds een beetje beter he!
 

4 opmerkingen:

Té la mà Maria - Reus zei

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia
thank you

Klaske zei

Ziet er mooi uit, Marcha!!
Heb je al gezien dat je wat hebt gewonnen bij Conny? Gefeliciteerd!

conny's quilts zei

Hoi Marcha, Gefeliciteerd! Ik zie dat KLaske al meldt dat je mijn give away hebt gewonnen, is mijn mailtje wel aangekomen? Mail mij anders je adres even op: connysquilts@live.nl

Annemarie zei

Echt prachtig hoor! Heel mooi gemaakt de Twisted LogCabin. En met het doorquilten gaat het helemaal goed komen.
lees net dat je een give away hebt gewonnen, gefeliciteerd!