donderdag 25 november 2010

Joepie! Wie is de gelukkige? Dat ben ik!

Het kan toch niet waar zijn he! Zo voor de feestdagen word ik toch eens even verwend! Ik had al gemeld van de week dat er wat Give-Away's in omloop waren, zelf ook op ingeschreven, maar ja.... ik denk, das toch altijd voor een ander. En ja hoor, je raad het al: ik word uit de lootjes getrokken door Conny! Nu heb ik het prachtige patroon van haar Lentetuin gewonnen! Wat een verrassing!


Dank je wel Conny, vind het super leuk. Kan niet wachten tot dat ie op de deurmat valt!

Ondertussen verder bij Conny op haar blog gesnuffeld, en deze dame kan ook niet stil zitten. Zo heeft zij een heel leuk idee bedacht voor een Quiltblog Round Robin 2011. HIER lees je er meer over. Ik weet nog niet of ik zelf mee ga doen, maar het initiatief is in ieder geval erg origineel! Conny, veel succes met de RR2011!

3 opmerkingen:

Klaske zei

Ga je de lente-quilt van Conny ook maken?
Ik ga hem wel maken..

Marcha zei

Nou, ik moet eerst eens wat proefjes gaan maken met appliqueren, dus ik denk dat ik 'm wel even op de langere baan schuif, maar als de tijd er rijp voor is zal ik 'm zeker ter hand nemen!

conny's quilts zei

Wat een mooie enthousiaste reactie Marcha, het patroon is je van harte gegund en gaat morgen op de post! Ik hoop dat je ook met de RR mee gaat doen??!!