vrijdag 25 maart 2011

Vorderingen van mijn geisha

Ik zie net dat het echt al weer een hele poos geleden is dat ik wat heb laten zien van mijn Geisha-borduurtje! Uberhaupt is het al weer een poosje geleden dat ik heb geblogd! 

Zo af en toe 's avonds onder het televisie kijken neem ik mijn borduurtje in de hand. Heb inmiddels een heel groot deel van haar jas (kimono) klaar. Wel een heel strengetje geel 3822 is daaraan op gegaan. Heb het 2e strengetje inmiddels in huis, moet dit nog even netjes om een kaartje gaan wikkelen voor ik er weer mee aan de slag kan.

Mijn doel was om zo 'snel' mogelijk naar boven te werken, zodat ik aan het gezichtje van de geisha kan gaan werken. Letterlijk en figuurlijk krijgt het werkje dan een 'gezicht'. 

Zien jullie de jas (kimono) al verschijnen?


Eigenlijk is het wel grappig. Zonder dat ik er bewust voor gekozen heb, ben ik ook bezig met de kimonootjes in patchwork! Ook dat vlot aardig, hierover zal ik van de week een blogje schrijven!

Vanavond ga ik weer lekker wat kruisjes erbij zetten onder het genot van een avondje X-Factor! Heb er nu al zin in!

4 opmerkingen:

Jasmijn zei

Mooie kleurtjes hoor! En die patchworkkimonootjes zijn wel heel schattig

Dineke zei

Wat een lekker vrolijk borduurwerk lijkt me dat. Je quilt kimonootjes zien er ook mooi uit

Tania zei

Wat een leuke kimono! Ik ben ook benieuwd naar haar gezicht.

carine zei

Marcha, Prachtig al deze werkjes en wel een gezellige Bee. Well-done zou ik zeggen en doe zo verder een leuke en zonnige dag gewenst! Carine uit Brugge