maandag 28 maart 2011

Vandaag hadden we een gezellige bee...

... tja, wanneer is deze niet gezellig. Op 1 persoon na was de hele club aanwezig: Anneke, Els, Katy, Gonny, Francis en ik. Eerst even het rondje, nee, niet wat we gemaakt hadden, maar even een persoonlijke update hoe het met iedereen ging. Ook wel eens belangrijk he!

Hierna kwam de nieuwe lectuur op tafel en natuurlijk een rondje wat we alweer gemaakt hadden de afgelopen tijd. Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat er weer uit de vingers is gekomen en hoe de vorderingen gaan.

Met koffie en thee erbij kwamen de projectjes op tafel. Francis had lekkere boerencake gemaakt.

2 Biscornu's van Gonny
Haak projectje als quilt van Gonny
Als tussendoor werkje ging Gonny verder lekker door met paperpieced hartjes. Ook had ze nog een proefje gemaakt voor Anneke. Deze had een schattig patroontje gekocht van eendjes. Echter, patroontje stond een beetje ingewikkeld beschreven en dan komt Gonny 'to the rescue'! En zo had zij een prachtige eend gemaakt met normale patchworkstofje en flanel:

Proefwerkstukje: Eend
Francis showde haar borduurwerkje, een randje met taartjes, lekkernijen en theepotten. Deze moet nog op een handdoekje genaaid worden. Is het niet schattig? Om op te eten toch?

Snoeperig handdoekrandje van Francis
Ook had zij haar kerstquiltje bij, die bijna klaar is. Doorgequilt met goud(kleurig)draad.Hihi, hier zie je Katy nog net met d'r bril er boven uit komen terwijl ze 'm voor de camera showt:

Oeps: moet 90graden gedraaid worden
Oeps, per ongeluk heeft ze 'm op de zijkant vastgehouden. Het zijn namelijk strikjes van kerststofjes. Ook had ze nog een quilt bij voor een van haar dochters. Ook deze is bijna af, moet alleen nog een eindje verder doorgequilt worden:
 Els ging weer verder met d'r vis. Eentje is er nu klaar en vandaag was de start aan de 2e vis:


Katy is bezig aan een prachtig project van rode en beige stofjes. Alles op de hand: wat een prachtige kleuren/stofjes zijn het toch bij elkaar he:


En ik? Ik had alleen wat lectuur om te showen en verder ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn klosjes. Zowaar weer 2 erbij! 
Dank je dames dat ik deze foto's van jullie projectjes mocht maken. Vind het erg leuk om zo nog eens na te kijken naar al die noeste arbeid die er in zit. 

Groetjes, Marcha