woensdag 20 april 2011

Joehoe! Het is Lente!

... Maar het lijkt wel ZOMER! Wát een heerlijk weer was het gisteren! Helaas heb ik er pas rond etenstijd van mogen genieten, want ik moest heel de dag werken. Vandaag ook weer en morgen ook.... Hmm, maar snel hopen dat het vrijdag is en dat we nog van zulk mooi weer mogen genieten!

Omdat het natuurlijk van dat heerlijk buiten-bezigheid weer is, doe ik niet erg veel aan handwerken de laatste dagen. Ik denk dat wel meer mensen dit herkennen. Niet erg natuurlijk, tijd voor andere leuke dingen. Wat ik wel tussendoor heb gedaan, hiervan een klein verslagje!

Afgelopen vrijdag heb ik 's middags samen met mijn nichtje een geboorte kaartje gemaakt. Ze vroeg mij of we weer eens kaartjes konden maken, toevallig had ze een geboortekaartje nodig voor 'een-tante-van-een-meisje-uit-de-klas-waar-ze-wel-eens-gespeeld-had-en-dat-was-een-hele-lieve-mevrouw-die-zelf-ook-heel-creatief-is'. Oke, kom maar bij je eigen tante dan om te knutselen. Het ergste is dat de koek en thee na school er helemaal ingeslopen is, daar we zo lekker bezig waren. Erg he!
Eerst wat inspiratie gehaald uit een stapeltje Cards Only magazines die ik nog had liggen. En de leuke baby scrap-papiertjes erbij gepakt. Handig hoor, als je het zo kunt pakken!

 
Nog even wat leuke lintjes uitzoeken voor op het kaartje, "oeh wat zijn het toch schattige lintjes allemaal", hoor ik mijn nichtje zeggen.


Ja, en lol hebben we ook nog tussendoor! Kaartje maakt al vorderingen, en hier is het eindresultaat: Een geboortekaartje, gemaakt door Indy:


Nou, ik kreeg de smaak ook wel weer te pakken, en als het meezit gaan we a.s. vrijdag weer samen even aan de slag. 

Onderwijl was ik namelijk nog in 'gevecht' met een muis. Zijn oortje wilde er niet aan zoals ik het in mijn hoofd had. Grrr... uiteindelijk is het een superleuke muis geworden, maar ik ga geen 2e maken. Daarvoor waren er teveel 'niet-leuke-dingen' aan deze muis. 

(Voor de duidelijkheid: het is een klosjes houder)


Groetjes en geniet lekker van het prachtige weer!