maandag 11 april 2011

Weer een projectje klaar!

Joepie! Ik heb gisteren lekker in het zonnetje in de tuin de laatste hand gelegd aan mijn kimonotjes. 


Na het doorquilten (zie hierboven) moest alleen de bies en de tunnel er nog aan. Dit heb ik afgelopen week zo steeds wat tussendoor gedaan. 

En zie hier het resultaat. Zojuist de foto gemaakt voordat het zonnetje de kleuren van de foto weg zou nemen. Ik heb 'm even opgehangen aan de bramenstruik. Vond ie niet erg.


Omdat aan mijn vorige projectjes nog geen label zit (ja ik weet het, moet je eigenlijk gelijk doen), heb ik het dit keer anders aangepakt. Uit de oude doos heb ik nog labels met mijn naam om in projectjes te naaien. Stamt nog uit de tijd dat ook ik wel eens een beer maakte (vorige eeuw, ja... zo oud ben ik al). 

Ik heb van de tunnel direct een label gemaakt. Ik vind het niet mooi om direct op de achterkant te schrijven, maar de tunnel is anders. 


Deze quilt heb ik genaamd: "De kimono's van mijn moeder", omdat mijn moeder gek is op Japanse spulletjes. Niet dat heel haar huis ervan begeven is (zou wat zijn als je op je knietjes thee zou gaan drinken bij d'r), maar zo her en der heeft ze wel iets wat hiermee te maken heeft. En ze is gek op japanse print stofjes. We waren deze quilt samen deze quilt begonnen, alleen die van haar heeft ietwat 'vertraging' opgelopen.

Hier nog een fotootje van de achtertuin in de ochtendzon.

 
Geniet van deze dag, volgens mij gaat het weer een mooie worden. Iedereen bedankt trouwens voor jullie reacties. Ik heb helaas niet altijd tijd om wat terug te schrijven. Vind het altijd heel erg leuk om te lezen, en zo tussendoor blijf ik ook op de hoogte van jullie blogs hoor, vind het altijd leuk om te komen neuzen!

 

9 opmerkingen:

Handmade by Mai zei

Je kimono quilt is erg mooi geworden. We boffen inderddad met het mooie weer. En wat het betreft het antwoorden van je mail, het gaat erom dat we met elkaar delen en van elkaar leren. Daarnaast moet het wel leuk blijven.

Liesbeth Wessels zei

Handig tip om de tunnel ook label te laten zijn. Kimonootjes zijn leuk, groeten van liesbeth

Marjo a.k.a Josefien zei

Hij is mooi geworden zeg, en het quiltwerk in de rand is ook heel mooi!

Annemarie zei

De kimonoquilt is echt prachtig geworden! En zo mooi gequilt! Leuk bedacht het label. Geniet van het mooie weer vandaag. Groetjes, Annemarie

Amarins zei

Wat is deze schitterend geworden.
Groetjes,
Amarins

katrien zei

Leuk quiltje.

evamarie zei

Hij is prachtig marcha! groetjes Eva-Marie

kaydie zei

Leuke quilt is het geworden!

Tineke zei

die heb je mooi gemaakt:) prachtig!!