vrijdag 12 oktober 2012

Hoera! We zijn geopend!

Eindelijk is het dan zover, de winkel is geopend! Dit had ik anderhalf jaar geleden, toen ik begon met de webshop nooit durven dromen. Soms komen de dingen wel eens in een stroomversnelling, welnu, mijn droom is inmiddels uitgekomen.


Achter de toonbank, trotse mama en ik even poseren!
En wat ben ik verwend met alle gelukwensen, lieve kaarten, mooie boeketten en bloemstukjes en lieve kadootjes. Ook het mooie huisje met quiltje heb ik voor de opening gekregen van een lieve quiltvriendin & haar vader. Is het niet prachtig! Die heeft natuurlijk een mooi plaatsje in de winkel gekregen!

Maar nu willen jullie natuurlijk wel eens even meegenieten van mijn winkeltje:


Een fijne ruimte, waar (bijna) alles wel te vinden is voor het patchworken en quilten. Bijna alles zeg ik, wie alles zou hebben, dan zou ik wel een groot warenhuis moeten vullen!


De 'Sweet-Vintage' kast, een snoepje op zich! Voor de klanten hebben we deze dagen een lekker kopje thee uit het aangrenzende theewinkeltje klaarstaan, samen met wat lekkers van de Sweet Table, alles verzorgd door mijn zus Vera van Cakeshoppie.nlZijn de cupcakes ook niet schattig! Voorzien van klosjes en schaartjes en kleine naaimachientjes! Te leuk om op te eten, maar wel erg lekker...

Wij zijn geopend op donderdag & vrijdag van 10 tot 17u en op de zaterdagen zijn wij geopend van 10 tot 16.30u. Jullie zijn van harte welkom!