vrijdag 19 oktober 2012

Wat is zo'n blog toch gezellig...

Ja, dat vind ik wel. Bloggen vind ik erg gezellig. De één ken je wel uit 'het echt' de ander ken je alleen via blogger. Dat neemt niet weg dat het altijd erg leuk is om reacties te ontvangen op berichtjes! (en te geven natuurlijk!) Ook van mijn verslag op de open dag: graag gedaan om jullie even lekker mee te laten genieten van al het moois uit Quiltland!

Ook vandaag laat ik jullie weer even meegenieten. Je hoeft niet altijd naar de winkel om mooie stofjes en quiltspulletjes te zien. Ik laat jullie graag meegenieten. De boeken van The Quilt House (Inez en Martha uit Spanje) zijn weer binnen! Er was zo'n run op de vorige voorraad dat ik er al snel doorheen was.

Helemaal in Country stijl met prachtige foto's. Je waant je direct in een ruitjes sofa voor een knapperend vuurtje als je door het boek bladert....


Er staan tal van leuke en inspirerende projectjes in, zoals deze gezellige deurstopper (maar ja, wie zegt dat ie als deurstopper gebruikt moet worden!)


In de winkel heb ik alvast mogen 'voor-aaien'! Hihi, dat doen wij quilters/sters toch zo graag!
Aan de nieuwe stofjes van French General (Chateaux Rouge) en Charm Packs en Jelly Rolls van Blackbird Designs (Cinnamon Spice). Van deze laatste serie verwacht ik eerdaags ook de stoffen op de rol.
 
 
Zijn ze niet prachtig?
Bedankt dat je even lekker kwam meegenieten!
Fijn weekend en veel Patch Plezier!

3 opmerkingen:

katrien zei

Leuk dat we zo mee kunnen genieten.
Ik hoop toch eens op bezoek te komen.

Mireille zei

als nog gefeliciteerd met je prachtige winkel,
leuk dat je ons met de mooie foto's
ook mee laat genieten,
groetjes
Mireille

Margreet zei

Mooi boek! En wat een prachtige rij stoffen staan erachter....ik kom snel eens bij je langs !