dinsdag 26 februari 2013

Temecula Virus III

Inmiddels zijn we al weer aardig aan de beterende hand. Dank jullie wel voor jullie lieve beterschapswensen... denk dat ik daar aardig van ben opgeknapt ;o)

Nee, het Temecula Virus is nog niet over in Nederland...
Zelf loop ik nu 2 weken achter door de beurs in Zwolle! Ai... maar het komt goed.
Vorige week heb ik, naar mijn eigen zeggen, het moeilijkste blok van de 5 gemaakt.


Op het blog van Temecula stonden ook voor het 3e blok (zie foto hierboven). De maten waren alleen iets krap, de blokjes kwamen redelijk nauw uit en moest na het naaien dan ook even goed opletten toen ik de sashings er aan ging naaien.
Meten is weten, ook nu weer. Maar ze zitten er inmiddels tussen en de 3e rij is dan ook al weer klaar. Goed gevoel.

De poes had volgens mij een minder goed gevoel, kijk 'm eens boos kijken!

"MAMMIE!!!!!! Je mag niet met de lapjes bezig zijn, je MOET MIJ KROELEN!!!"

Nu op naar de 4e rij van Temecula! ik ga het steeds leuker vinden. Heb de quilt nu ook al af gezien, ik zal de foto van het Temecula blog hier even voor jullie bijplakken (voor degenen die 'm nog niet hebben gezien)....

Temecula Quilt
Mijn sashings zijn ook hetzelfde als de Temecula Quilt, alleen voor de randen gebruik ik een andere stof, denk dat ik in ieder geval deze mooie uit de Civil War Melodies daarvoor gebruik:

In plaats van de gestreepte randstof zoals in de Temecula Quilt. Voor randstof nr 2 ga ik binnenkort eens in eigen winkeltje neuzen, er zijn weer prachtige nieuwe Marcus Brothers stoffen binnen. Heb al een favoriet die er zeker voor in aanmerking komt:
Fijne dag! Bedankt voor het langskomen!