maandag 4 februari 2013

Temecula Virus II

Gosh wat keek ik uit naar afgelopen vrijdag! Inmiddels zijn de dagen alweer voorbij, maar als je dan met zo'n leuk project bezig ben, kan het niet snel genoeg weer de volgende vrijdag worden! Benieuwd naar welke blokjes er ditmaal komen gaan.

Zaterdagavond thuis gekomen en direct de stoffenbak in gedoken (zie je het voor je! Ik, in een heeeeele grote mand, zwemmend in alle lapjes! haha, nee de lapjesbak is nog niet zo groot dat we er al in kunnen induiken). Ik vond het deze keer al wel moeilijker een samenstelling te maken met de kleurtjes...

Zoals gezegd, zaterdagavond de lapjes uitgezocht en gesneden. Gisteren na het ontbijtje direct lekker aan de slag: Sientje van de kast gepakt en de blokjes zitten naaien. Das nog eens een leuk begin van de zondag!

Hihi, daarna kwamen er een aantal verplichtingen om de hoek kijken hoor, dus hou me ten goede dat ik een fijne zondag start heb gehad.


Inmiddels ben ik ook druk met de voorbereidingen voor de beurs in Zwolle die volgende week plaats gaat vinden. Helemaal uit het Zuiden vertrekken we met een bus vol spulletjes volgende week woensdagochtend al richting het noorden. Het is erg spannend, wat kunnen we verwachten, hoe druk zal het worden (ik denk héél druk, aangezien dit een heeeeeel erg leuke beurs is), wie ga ik allemaal ontmoeten en wat voor leuke lapjes en handwerkjes kom ik zelf weer tegen!?

Maar de week is zo weer om, dus, voor degenen die naar Zwolle komen, zwaai even naar ons bij standje nr 19! Wij staan direct na binnenkomst het eerste pad in aan de rechterkant!

Fijne dag!
Marcha