vrijdag 26 april 2013

Oh My God...

Sorry, ik laat jullie nog even in spanning wat er de afgelopen dagen in Nantes allemaal is gebeurd en wat ik heb gezien, hier moet even een mooi verslag van komen.... ondertussen....

Oh my god... wat heb ik het toch slecht... zit ik achter mijn toonbank even rustig mijn boterhammetje te eten... toen ik tot de conclusie kwam dat 'ik toch wel een heel erg leuk uitzicht zo heb'!

Vorige week bracht Jeanneke een bezoekje aan de winkel en verraste zij mij met een aantal voorbeeldjes van haar patroontjes om in de winkel te tonen. Uiteraard hebben ze direct een mooi plaatsje in de winkel gekregen, deze kleine juweeltjes van haar....

Hieronder hangt Greetje dus lekker in mijn gezichtsveld te pronken...
 

En het is zo leuk om ze nu in 'het echt' te zien... al die kleine stukjes, het is echt een plaatje...
 

Op de kast achter Beer & Poes hangt Deidre....
Genoeg om over weg te dromen als je je boterhammetje dus zo zit te eten...
Echt wat heb ik het slecht (zie mij glimlachen als ik dit schrijf! IK GENIET!!!!)


Laatst heb ik nog een mooie aanwinst voor mijn winkeltje weten te bemachtingen. Ik was al een poosje op zoek naar een Antiek garenkastje... erg moeilijk te vinden, ze zijn immers erg gewild.
Tot ik op hetzelfde moment dat ik aan het zoeken was een advertentie op Marktplaats werd gepost. Goed opletten en bijblijven met de biedingen.... inmiddels begrijp je het wel, dit oudje staat nu weer mooi van dienst te zijn in de winkel. Geen Amann garens maar mooie wolletjes van Aurifil die in de laatjes liggen.

Jaa, ik heb nog meer aan jullie te laten zien. Laatst kwam een ouder echtpaar in mijn winkeltje en lieten mij hun verzameling kleine snuisterijtjes zien. Oh wat vond ik dat mooi... zelf vind ik dit soort dingetjes nooit, vertelde ik het echtpaar. Nou verzekerde meneer mij, hij zou er wel eens een oogje op houden.

Een paar weken geleden kwam ik van de beurs uit Zwolle terug en had ik het echtpaar helaas mis gelopen. Ze waren in de winkel geweest en hadden voor mij een kadootje meegebracht, een miniatuur naaimachientje. Is het niet schattig! En zo attent!

Wie weet kom ik er zelf ook nog wel eens tegen, van die leuke kleine naai-snuisterijtjes, altijd leuk om een hoekje mee te maken!

Bedankt voor het langskomen en meegenieten!
Fijne dag