vrijdag 26 april 2013

Oh My God...

Sorry, ik laat jullie nog even in spanning wat er de afgelopen dagen in Nantes allemaal is gebeurd en wat ik heb gezien, hier moet even een mooi verslag van komen.... ondertussen....

Oh my god... wat heb ik het toch slecht... zit ik achter mijn toonbank even rustig mijn boterhammetje te eten... toen ik tot de conclusie kwam dat 'ik toch wel een heel erg leuk uitzicht zo heb'!

Vorige week bracht Jeanneke een bezoekje aan de winkel en verraste zij mij met een aantal voorbeeldjes van haar patroontjes om in de winkel te tonen. Uiteraard hebben ze direct een mooi plaatsje in de winkel gekregen, deze kleine juweeltjes van haar....

Hieronder hangt Greetje dus lekker in mijn gezichtsveld te pronken...
 

En het is zo leuk om ze nu in 'het echt' te zien... al die kleine stukjes, het is echt een plaatje...
 

Op de kast achter Beer & Poes hangt Deidre....
Genoeg om over weg te dromen als je je boterhammetje dus zo zit te eten...
Echt wat heb ik het slecht (zie mij glimlachen als ik dit schrijf! IK GENIET!!!!)


Laatst heb ik nog een mooie aanwinst voor mijn winkeltje weten te bemachtingen. Ik was al een poosje op zoek naar een Antiek garenkastje... erg moeilijk te vinden, ze zijn immers erg gewild.
Tot ik op hetzelfde moment dat ik aan het zoeken was een advertentie op Marktplaats werd gepost. Goed opletten en bijblijven met de biedingen.... inmiddels begrijp je het wel, dit oudje staat nu weer mooi van dienst te zijn in de winkel. Geen Amann garens maar mooie wolletjes van Aurifil die in de laatjes liggen.

Jaa, ik heb nog meer aan jullie te laten zien. Laatst kwam een ouder echtpaar in mijn winkeltje en lieten mij hun verzameling kleine snuisterijtjes zien. Oh wat vond ik dat mooi... zelf vind ik dit soort dingetjes nooit, vertelde ik het echtpaar. Nou verzekerde meneer mij, hij zou er wel eens een oogje op houden.

Een paar weken geleden kwam ik van de beurs uit Zwolle terug en had ik het echtpaar helaas mis gelopen. Ze waren in de winkel geweest en hadden voor mij een kadootje meegebracht, een miniatuur naaimachientje. Is het niet schattig! En zo attent!

Wie weet kom ik er zelf ook nog wel eens tegen, van die leuke kleine naai-snuisterijtjes, altijd leuk om een hoekje mee te maken!

Bedankt voor het langskomen en meegenieten!
Fijne dag

6 opmerkingen:

conny's quilts zei

Wat heb je toch een heerlijke baan! Ook leuk om even met je mee te mogen genieten. En een tip: kijk op rommelmarkten een beetje in de doosjes die onder de tafels staan of wat achteraf. Daar vind je wel eens wat. Dit soort naaisnuisterijen zijn er ook in een soort tin (al dan niet echt) stammend van de letterbak-rage uit de jaren 70.

katrien zei

Prachtige naaidoos,heb er ook al naar gezocht en nog niet gevonden.
Mooie quiltjes van jeanneke.

Floor zei

Ja, je hebt maar een zware baan... :-)
Heerlijk om daar naar te kijken.
Daarom vind ik het vaak zo leuk als er een quilt af is.
Het er aan werken is leuk, maar het kijken naar een quilt die klaar is, is toch elke dag een feestje.
Ben benieuwd of het boek morgen komt en hoe het er uit ziet!
Groetjes,
Floor

sadessaram zei

ziet er prachtig uit

Phyllis zei

Inderdaad, je hebt een heerlijke uitzicht! En wat leuk dat oude kastje, super.

wilma oud zei

Ja het is inderdaad genieten van waar jij tegenaan kijkt. En wat een mooie aankoop dat garenkastje en het cadeautje is ook al zo lief en leuk. Ja hier wordt je blij van.