donderdag 18 april 2013

Wat een verrassing!

Ooohhh! Gisteren kwam ik thuis na een dagje werken en alle zaakjes op orde maken in de winkel... ik zou direct aan het eten beginnen...

Nee, er lag een bonnetje van een koeriersdienst in de bus, er waren pakketjes afgeleverd bij de buren. Hmmm... dan ben ik toch wel weer nieuwsgierig hoor, wat zou er afgeleverd zijn?

Niet gedacht dat het pakketjes van de Quiltmania waren, die komen meestal op het winkeladres. MIS! Het was naar mijn huisadres gestuurd! Aaaahhh.... mijn hart sloeg echt even over toen ik zag dat het het nieuwe boek van Di Ford was, WAT zou er nu werkelijk in staan!?

Sorry poes, even wachten, ik weet dat je honger hebt, maar vrouwtje MOET echt eerst even een boek open maken hoor!  (ondertussen wordt ik nog meer doodgekroeld door een hongerige poes die ECHT zijn schaaltje eten nodig heeft)...

Nee, vrouwtje moet echt het boek even inkijken....
Nou het beloofd wat hoor, kijk eens naar de inhoudsopgave!
Maar liefst 16 projecten! Achterin het boek zie ik ook al veelbelovende dikke patroonbladen zitten.... snel even verder bladeren.

Nou, ik ben hier zeker blij mee, mijn DH werd na het eten ook helemaal gek van mij.....
Volgens mij ben ik nog nooit zo blij met een boek geweest! Hihi en ik schaam mij er niets voor hoor! Een aantal van de Quilts van Di heb ik in St. Marie aux Mines vorig jaar gezien waar ik ook veel technieken van haar had ontdekt die zij dus in het boek zo duidelijk beschrijft!

Super, mijn nieuwe quiltbijbel heb ik ontdekt...
Heel erg inspirerend, gisteravond heb ik 'm lekker mee naar boven genomen om nog even voor het slapen gaan in te kijken.... zo heb ik lekker kunnen dromen van al het moois!

8 opmerkingen:

Floor zei

Dat lijkt me allemaal erg mooi wat er in dat boek staat!
Ik heb het ook bij jou besteld, dus je snapt het wel.... ik kan niet wachten totdat het hier ook in de bus valt!
Wie weet krijg ik dan nog meer "wil-ik-ook-maken" quilts op mijn lijstje... helaas moet ik dan wel 120 jaar worden, anders red ik dat niet.
Veel leesplezier en ik hoop dat ik dat straks ook heb.
Groetjes,
Floor

Floor zei

Het moet nou niet gekker worden!
De post belt net aan..... het boek is er nu al!!!
Heb nog niet gekeken.... spannend hoor.... ga het zo open maken.
Bedankt voor de super super snelle levering!
Groetjes,
Floor

Floor zei

Nou, nog maar een reactie plaatsen...
Net het boek doorgebladerd..... wat een prachtig boek met prachtige quilts in prachtige stoffen...
En veel teveel die-wil-direct-maken quilts er in... zucht.
Nu hou ik op met reclame maken hoor.
Groetjes,
Floor

Marcha zei

Hi Floor,

Oh wat grappig je berichtjes, ja erg he, ik ben er ook HELEMAAL weg van,…. Lekker neuzen snuffelen en wie weet vinden ze binnenkort wel een pil uit waarmee we 120 kunnen worden!

Groetjes, Marcha!

Anna zei

hallo marcha,
hij is binnen hoor, wat ben ik blij dat ik voor dit boek ingeschreven had, wat een aanwinst zeg deze nieuwe quilt bijbel, ik kan er niet van afblijven sinds de postbode geweest is.

Hubertine zei

Vandaag ontvangen! Nu eerst koken, eten, opruimen en DAN......met mijn neus in het boek!

conny's quilts zei

Hoi Marcha, het is Floor haar schuld dat ik het net ook al bij je heb besteld, ze was zo enthousiast op haar blog.....Het ziet er allemaal prachtig uit

Carin zei

Ik raak niet uitgekeken in het boek ... dit is ver weg het mooiste quiltboek wat ik ooit gezien heb en wat heerlijk dat dit al zo snel geleverd werd door jou. Dank je wel !!!!