vrijdag 5 april 2013

Vandaag is de eerste dag...

Vandaag is de eerste van de 3 dagen op de Patchworkbeurs in Rijswijk, en...
IK HEB ER ZIN IN! Gisteren zijn we al vroeg op pad gegaan om de stand te kunnen inrichten. Dat neemt toch altijd weer wat meer tijd in beslag dan dat je dacht, maar ik ben dan ook weer blij met het resultaat.

En vandaag op de beurs presenteren wij het nieuwste quiltje 'Home is where the heart is'. Je kunt wel zeggen 'heet van de naald', het was een projectje die ik graag voor Rijswijk af wilde hebben, en in het 'geheim' aan heb gewerkt!

Ziehier het resultaat van noeste arbeid:
 

 Is het geen snoepie geworden! Het is een redwork miniquiltje met stofjes van Moda, w.o. French General en afgewerkt met een kantje voor die vintage look.
 

Uiteraard vanaf vandaag verkrijgbaar als pakket of patroon op onze stand op de beurs in Rijswijk.

En... zie je 'm hangen? Mijn Temecula Quilt! Ik zal in de komende dagen even een close up van mijn 5 weken quilt posten, hij is doorgequilt en al! Ja,... zo gaat dat, voor de beurzen gaan dit soort dingen bij mij in sneltreinvaart!
 

Wellicht kom ik je tegen op de beurs, het zou leuk zijn, wij staan op nummer 52:
Als je binnenkomt, direct rechtdoor lopen, einde van het pad aan de linkerhand.

En zo 123 uit mijn ooghoeken heb ik al heeeeeel wat mooie quilts op de tentoonstelling mogen bewonderen... huisjes.... antiek..... art... vanmiddag ook maar eens een kijkje gaan nemen!

Fijne dag!
Marcha