donderdag 11 april 2013

Sneak Peak...


 AAAHHH [Zalando effect, je kent het wel van de reclame] toen ik de stoffen van de nieuwste Paula Barnes collectie in het echt zag. Afgelopen week kwam de vertegenwoordiger van Marcus Fabrics langs en liet mij nu voor het eerst de stofjes van de Hampton Ridge serie in het 'echt' zien.

In het najaar start de nieuwe Blok van de Maand 'Hampton Ridge' met deze prachtige stoffenserie, bij het zien van de quilt online was ik al helemaal verliefd op deze prachtige reproductie blokken quilt. Gelukkig duurde het niet lang voor ik de stofjes dus in het echt mocht bekijken.


 Op de beurs in Rijswijk waren er al menigeen dames die interesse hadden in deelname aan deze BOM, waar je je uiteraard al voor kunt inschrijven via onze shop.

Een specifieke vraag kwam van een dame op de beurs: op de foto lijkt de achtergrondstof erg 'wit'. Zij wilde graag weten hoe de achtergrondstof zich dus in 'het echt' zou verhouden.
Ik had haar beloofd dit binnenkort via mijn blog te laten weten, het is natuurlijk wel erg fijn om te weten hoe de kleuren in het echt uitkomen.

Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken, en de 'achtergrondstof' in deze quilt is niet wit maar crème met bruin. Hieronder heb ik een foto gemaakt om dit te verduidelijken. Het FQ stofje wat er naast ligt is wit-op-wit. De achtergrondstof voor deze quilt is de crème met bruin bloemetje.


Hieronder nog eens de quilt zoals ie uiteindelijk gaat worden. Totale afmeting van 2.20 x 2.20meter. De BOM start in November 2013, inschrijvingen zijn reeds gestart want zoals voor elke BOM geldt: vol=vol.

Wil je meer weten over deze BOM, KLIK HIER en je vindt alle informatie.

FIJNE DAG!