dinsdag 13 september 2011

Open Dag 11-02-2012


We hebben nog even te gaan, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. De 1e Open Dag van de Quilt Ster (Online Patchwork & Quiltwinkel) staat al op de agenda: Zaterdag 11 februari 2012 in Zierikzee, Schouwen Duiveland.

U bent van harte welkom van 10.00 - 17.00u in Gebouw de Driehoek (Kerkhof NZ 8 in Zierikzee). De entree is gratis en de koffie en thee zal voor u klaar staan. Onder het genot van een lekker bakje warmte kunt u de werkstukken van de cursisten bekijken, worden de nieuwe cursussen en workshops voor u gepresenteerd en natuurlijk zullen de patchwork stoffen en materialen die online te bekijken zijn voor u worden uitgestald.

Om de handjes ook nog wat te laten wapperen deze dag organiseren wij een surprise mini-workshop voor u. Houd het blog/de webshop goed in de gaten omtrent meer informatie hierover.


Kunt u niet wachten tot de open dag en wilt u alvast kennis maken met de Quilt Ster? Dan kunt u gezellig langs komen tijdens de Zierikzeesche Hobby & Creabeurs op zaterdag 1 oktober 2011 in het MFC (Multifunctioneel Centrum, de Huijbertstraat 35) van 10.00 - 16.00u.