dinsdag 13 september 2011

Open Dag 11-02-2012


We hebben nog even te gaan, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. De 1e Open Dag van de Quilt Ster (Online Patchwork & Quiltwinkel) staat al op de agenda: Zaterdag 11 februari 2012 in Zierikzee, Schouwen Duiveland.

U bent van harte welkom van 10.00 - 17.00u in Gebouw de Driehoek (Kerkhof NZ 8 in Zierikzee). De entree is gratis en de koffie en thee zal voor u klaar staan. Onder het genot van een lekker bakje warmte kunt u de werkstukken van de cursisten bekijken, worden de nieuwe cursussen en workshops voor u gepresenteerd en natuurlijk zullen de patchwork stoffen en materialen die online te bekijken zijn voor u worden uitgestald.

Om de handjes ook nog wat te laten wapperen deze dag organiseren wij een surprise mini-workshop voor u. Houd het blog/de webshop goed in de gaten omtrent meer informatie hierover.


Kunt u niet wachten tot de open dag en wilt u alvast kennis maken met de Quilt Ster? Dan kunt u gezellig langs komen tijdens de Zierikzeesche Hobby & Creabeurs op zaterdag 1 oktober 2011 in het MFC (Multifunctioneel Centrum, de Huijbertstraat 35) van 10.00 - 16.00u.

 

2 opmerkingen:

AnitaS zei

Je kunt nooit te vroeg zijn met je voorbereidingen. Er is altijd meer te doen dan je verwacht.

anita zei

Lieve Marcha,
Ik vond het gezellig om op les te zijn, en je deed het goed hoor!
Ik ben zo blij met jou omdat ik nu gewoon een adresje heb voor stofjes e.d dat als ik iets nodig heb jou kan bellen.
Kun jij trouwens ook aan berenstof en materialen komen via jou connecties of is dat te gecompliceerd?

Nou meid geniet van je weekend en tot snel.

Anita