dinsdag 20 september 2011

WIM aan de haak geslagen

Je hebt wel eens van die dagen... Honderdduizend ideeën en je schiet niets op. Afin... ik ben maar gestart met wat proef-lapjes te maken. Ook altijd handig natuurlijk. Soms moet je wel eens wat dingetjes, stofjes, techniekjes uitproberen.

Na de workshop van Sue Daley ben ik helemaal in de ban geraakt van het Engelse Paper Piecen, echt ontzettend leuk. En waarom ik het zo leuk vind: het is zo simpel en lekker snel. Natuurlijk ook omdat je die handige lijm pen erbij gebruikt, niets meer rijgen, dat is verleden tijd.

Zo heb ik een beetje zitten knutselen met de dresden plate papiertjes.


 
Het voorwerk is de stofjes snijden en netjes om je papiertje 'lijmen'. Vervolgens het hele spulletje mee naar de woonkamer verhuisd en zo onder het televisie 'luisteren' (ja af en toe even kijken als er word gelachen of iets interessants of spannends komt), en zo naai je de hele dresden plate in elkaar.

Volgende stap is dan ook om de DP te appliceren op de ondergrond. Dat was weer een ander verhaal. Omdat ik in de woonkamer nog geen daglicht lamp heb (staat bovenaan mijn verlanglijstje!!!) toch maar weer even terug verhuist naar mijn hobbykamer. Niet zo gezellig maar vooruit.

En zo kwam mijn Dresden Plate er uit te zien:Ik las bij iemand (sorry, weet echt niet meer wie/waar) over een W.I.M, ofwel: Work In Mind. Erg leuke benaming, die had ik nog niet eerder gespot. Maar zo ook nu van toepassing dus: ik krijg er een boost aan ideeën over, ofwel: WIMMETJES!!!!! Haha, dus als je mij van de week met een andere vent spot: het zal vast WIM zijn!


FIJNE AVOND!