donderdag 27 oktober 2011

Niet voor de poes!

Je denk dat je het zonder kinderen makkelijk hebt: niet dus.... hier hebben wij één van de 2 poezenkinders Aybo die altijd heel graag dicht in de buurt van ZIJN mammie wilt zijn.... Tja, dan gebeurt het wel eens dat meneer gewoon heel je arm in beslag neemt terwijl je lekker aan het patchen bent!


Wat moet je nu met zo'n heerlijke kroelkont! Nou ja... lekker doorpatchen met een poes op je arm dus!

Inmiddels ben ik dus (weer) aan een nieuw projektje begonnen. Mijn quiltje Hoshi is bijna af en op de regiodag ben ik erg onder de indruk geraakt van een aantal antieke quiltjes die An Moonen bij zich had. Zonder er eigenlijk heel erg veel over na te denken weet ik al in welke tinten ik dit quiltje ga maken: oud-roze, rood & crème tinten. Gelukkig heb ik inmiddels al wat stofjes die aan deze kleur eisen voldoen. Ook had ik bij vorige Charm Club rondes reeds deze tinten op mijn verlanglijstje staan, zonder eigenlijk te weten waar ik ze ooit voor zou gaan gebruiken! Alle puzzelstukjes vallen dus weer eens samen, fijn als je van die momenten hebt.Ik ben dus aan de slag gegaan met 6 puntige sterren van 1" en hexagonnetjes van 1" en ga het quiltje maken met de Engelse Paper Piece methode. Lijmpen in de aanslag en lijmen maar.


Hieronder al een klein slangetje van gelijmde papiertjes.... inmiddels ben ik lekker de sterretjes in elkaar aan het naaien.... ik kom natuurlijk nog wel veeeeeel te veel stofjes te kort (wie kan nu alle stofjes van de wereld in huis hebben ;o).... Dus.... a.s. vrijdag lekker naar de beurs in AHOY Rotterdam! Gaan er nog meer dames (en heren) op de vrijdag of andere dagen?