dinsdag 29 januari 2013

Temecula Virus

Volgens mij is het Temecula virus nu echt ingeslagen! Wat is het toch grappig om te zien hoe Nederland 'echt niet aan een nieuw quiltje' gaat starten, maar met deze Sew-Along die dan voorbij komt, toch weer zwicht...

Zou blogger en facebook daar ook niet een beetje schuldig aan zijn? Ik denk het wel... bij het zien van die mooie startblokken bij iedereen gaan je handen jeuken... óók bij mij! Ook ik heb zo'n Temecula-startpakketje mee naar huis genomen, en heb gisteravond de stofjes bij elkaar gezocht. Een beetje van mezelf en een beetje uit moeders kast... Tja, je hebt toch nooit stofjes genoeg...

Het leek mij leuk om Sientje weer eens tevoorschijn te halen. Sinds de keer dat ik haar heb uitgeprobeerd is ze in de doos beland en daar niet meer uitgekomen. Geen tijd...
Maar nu met de drukte in de winkel is het fijn 's avonds lekker bij mijn mannetje in de huiskamer te zijn, en daar ik niet altijd zin heb om met mijn 'echte' naaimachine te slepen heb ik het zo opgelost: Sientje krijgt een mooi plaatsje op het dressoir. Af en toe een stofdoekje erover en indien nodig, kan ze zo worden ingezet aan de keukentafel!
 

Daar gaat ze dan, ze snort nog zoals ik het de eerste keer gehoord heb... gelukkig staat het kwart inch maatje op het ijzeren plaatje, daar kan ik mooi langs naaien.

En zo zijn er in een avondje de 5 blokjes 'geboren'... een mooie start!


Poes is er alleen niet zo blij mee, die had liever gezien dat vrouwtje op de bank kwam zitten met een naaiwerkje. Nog even poesje, vrouwtje komt zo met je kroelen!

Even de sashings ertussen en de eerste strook is klaar!


Veel Patch Plezier!

7 opmerkingen:

Heleni zei

Sientje móét je gewoon klaar hebben staan Marcha voor dit leuke werkje.
Ben benieuwd naar de volgende rij, vrijdag.

gr.Heleni

AnitaS zei

Wat zijn het toch een mooie stofjes.

wilma oud zei

Wat mooi, ik kan me voorstellen dat je gezwicht bent. Groetjes Wilma

Trudy zei

Wauw dat gaat snel! Heb hem wél al opgeslagen, maar nog niet de lapjes bij elkaar gezocht....Inderdaad, facebook en blogjes hebben héél wat op hun geweten. Maar geven óók heel veel gezelligheid en verwantschap, toch?
Ben ook benieuwd naar de volgende rij!
Gaat het per maand of week???

Handige Handjes zei

Leuke blokjes zijn het ....en wat is poes een schoonheid!
Enne, ik heb de blokjes toch maar even opgeslagen in EQ7..je weet maar nooit...

conny's quilts zei

Wat een prachtige blokje Marcha! Ik wil ze ook maken.....help!!(ikbedoelerzijnnogzoveelmeerprojectenwaarikmeebezigben...) Wat leuk hoe jij je Sientje gebruikt, ziet er knus uit zo'n mooi oud naaimachientje!

katrien zei

Leuk je blokjes,ik moet nog kijken welke sashings ik ga gebruiken.