dinsdag 14 december 2010

Van alles en nog wat

Afgelopen dagen heb ik van alles en nog wat gedaan. Eén van de dingetjes was de stof voor mijn klosjesquilt heb ik gewassen. Tja.... lijkt mij dus wel handig als je zo'n grote quilt gaat maken dat de stofjes vooraf gewassen (en evt. gekrompen en afgegeven) zijn. Straks is het klaar en dan zit je met de 'gebakken peren' 


Hier hangt een deel van de stofjes te drogen. De grote lappen heb ik één voor één gewassen en gedroogd, en op de douchedeuren laten drogen. Ze waren zo groot, dat wist ik ook niet waar ik ze anders moest laten uitdruipen!

Gelukkig is het allemaal prima gelukt en alles is inmiddels gewassen en gestreken. Ben zelfs al begonnen met het snijden van de stofjes!

Gisteren was mijn mannetje Wouter jarig. Het was een gezellige boel gisteravond. Had lekker het bekende recept binnen de familie voor tomatensoep gekookt en hebben hier heerlijk met familie van gegeten. Toen was het tijd voor de taart! Nou, Wouter werd verwend! Mijn moeder had speciaal voor hem een taart gemaakt met het thema 'skiën', in verband met de geplande ski-vakantie. De gebeurtenissen op de taart hadden een heel verhaal:

 
De ski's staan nog bovenop de piste. Je ziet zo een glijspoor waar 'Wouter' van af is gegleden en ligt dus met zijn snufferd in de sneeuw onderaan de berg bij de pinguïn die er naar wijst. Alleen zijn skischoenen zie je nog boven de sneeuw uit komen!

Afin, prachtige taart met veel (eetbare) glitter. En alles was eetbaar! We hebben er heerlijk van genoten.

A.s. zaterdag zal ik mijn eerste 'klosjes' update doen. Heb veel te laten zien hierover. Maar dat hou ik nog geheim, anders heb ik zaterdag niet veel te melden. Maar kan je zeggen dat het erg leuk is!

Oh, en vergeet niet de Charm-Club! Het zou leuk zijn als er wat meer mensen aan mee zouden doen! Het kost je niet veel, maar opbrengst is een hoop leuke lapjes zou ik zo denken! 


Bedankt voor het langskomen op mijn blog! Vind het ook altijd erg leuk om jullie reacties te lezen, ook al heb ik niet altijd de tijd/gelegenheid hierop te antwoorden!