zondag 26 december 2010

K•E•R•S•T Swap - DEEL 2

Eindelijk is het dan zover: 26 december. Vandaag mogen alle kerst-swap foto's op ons blog getoond worden. Dit berichtje heb ik echter wel eerder geschreven, en wel op 3 december, de dag waarop ik mijn pakketje in ontvangst mocht nemen.


Alles zo mooi ingepakt:

 
Ik lees het kaartje, het is een pakketje van Daniëlle Waaldijk. Helaas heeft zij geen blog waar ik naar kan verwijzen. Dit is wat zij schreef:

Hallo Marcha,

K   Kerstknutsel
E   Echte Belgische chocola
R   Rood kerstlapje

S   Sneeuwman
T   Theekop + thee

Ik wens je veel plezier met dit pakket en hele fijne en gezellige kerstdagen.

Hartelijke groeten, Daniëlle Waaldijk

Nog meer benieuwd nu ik het kaartje heb gelezen maak ik de kadootjes open, en zie ze hier allemaal op de foto! Wat ben ik verwend zeg.

 
Het was bijna zonde om die mooie pakjes open te maken. Maar ben blij dat ik het gedaan heb. Vooral de zelfgemaakte kerstman is een dotje! Die brengt de kerstsfeer er zeker goed in!


Bedankt Daniëlle! Ik hoop dat de andere dames net zulke leuke pakketjes hebben ontvangen als ik. Gelukkig heb ik vandaag vrij, dan kan ik op mijn gemakje alle blogjes gaan lezen.
Bedankt ook voor Katrien, voor het organiseren van deze KERST-swap!Ook ik moest voor deze kerst-swap natuurlijk mijn pakketje samenstellen. De vraag aan iedereen was of, indien mogelijk, er minimaal 1 zelfgemaakt kadootje in kon zitten. Welnu, hierbij kan ik nu natuurlijk laten zien wat ik hiervoor had gemaakt:Een kersthanger en een zelfgemaakte quilt-kerst-kaart.
De voorkant van het hangertje is een sneeuw-vlok / ijskristal, waar ik witte kraaltjes aan toegevoegd heb. Het is geborduurd op lichtblauwe evenweave stof met glitter DMC en witte DMC. Op de achterkant staat met blauw borduurgaren geschreven: 'Merry Christmas 2010'