zondag 3 juli 2011

Bloggerdag Quiltgebeuren in Brielle

Hallo lieve dames,

Ik wil allereerst iedereen hartelijk bedanken voor alle lieve reacties op mijn webwinkeltje! Het is echt enorm leuk om dit te doen. Op dit moment is de pakketjes- en patronen-afdeling nog een beetje leeg, maar daar komt binnenkort verandering in! In de afgelopen dagen ben ik al gestart met de voorbereidingen van wat leuke patchwork-hersenspinsels. Nu de uitwerking daarvan en straks op het web.

Vandaag heb ik al wel een 'gouwe-ouwe' toegevoegd aan de pakketten-afdeling. Geen patchwork maar een heus viltwerkje: Knorretje. Het voorbeeldje zelf heb ik gemaakt toen ik +/-13 jaar oud was en diende als voorbeeldje op de beurzen waar mijn moeder aan deel nam.
Nu dus geherintroduceerd bij de Quilt Ster.
Dan een geheel ander verslag: dat van de 1e Blogger-dag bij Atelier 't Quiltgebeuren in Brielle. Net na opening kwamen wij (moedertje en ik) aan en er was al volop publiek in de koffiehoek en in de workshop ruimte. Gezellig om zo ook eens bloggers in het 'echt' te ontmoeten.
's Ochtends had ik nog gezien dat Daniëlle ook zou komen met een clubje dames. En zo brak het ijs dat ik haar ontmoette in de workshopruimte, waar zij noestig aan het werk waren! Ook Diana, Heidi, Els en vele anderen (met of zonder blog, en waarvan ik de naam helaas niet meer weet) heb ik ontmoet. Dames, het was gezellig!


Tja, wij moesten er ook aan geloven, en zo namen we plaats aan één van de workshop-tafels waar kleine pakketjes op ons lagen te wachten. 


Ik heb een schattig buideltje gemaakt:Ik mag dan inmiddels veel stoffen in mijn collectie hebben, stofjes heb je NOOIT genoeg.... en zo heb ik deze 4 schatjes meegenomen ;o)


En ik kon het niet laten: thuisgekomen zijn we direct nog 2 van deze schattige buideltjes gaan maken. Daar ik 's avonds een verjaardags-BBQ had, had ik direct een mooi kadootje om weg te geven! 


Zijn ze niet leuk geworden! Beter dan een envelopje dacht ik zo.


Och wat is handwerken toch fijn....

Veel Patch-Plezier!
Marcha