zondag 24 juli 2011

Vandaag gequilt

Ik ben er vandaag lekker voor gaan zitten: er zou toch regen en storm en weet ik niet wat meer gaan komen.... Kom maar op dacht ik: ik ga toch lekker quilten. Einde van de dag: geen spatje gevallen en met de storm viel het nu toch ook wel weer mee! Die was had best naar buiten gekund!

Maar gequilt heb ik wel! Ben al een heel stuk opgeschoten. Ik heb gekozen voor een lichte achtergrond voor mijn waterijsjes-sampler, zodat je de het quiltwerk goed kunt zien. Het is het voorbeeld voor de basiscursus die ik ga geven, en dan moet er wel wat te zien zijn natuurlijk als we het quiltwerk gaan uitleggen. Voor degene met een brilletje op: ik quilt met 4 kleuren quiltgaren. Op de foto zijn er nog maar 3 te zien. Omdat ik zoveel verschillende tinten heb vond ik het rustiger om per tint (roze - oranje - geel - creme/wit) een eigen quilt kleur te gebruiken. Het is al een ietwat bonte vertoning, en anders zou het niet harmoniëren. Het is niet echt traditioneel: meerdere kleuren quiltwerk, maar toch ziet het er mooi uit. En tegenwoordig, wat kan nu niet? Laten we het houden op 'hedendaags quiltwerk' ;o)
Op dit moment komen er ook nog weer wat nieuwe aanmeldingen voor de aankomende Charm Club binnen druppelen. Mocht je nu denken? Daar heb ik ook wel een keertje zin in om aan mee te doen, schroom niet en geef je op. Meer info vind je hier.

Morgen staat er weer een gezellige bee in de planning, ben benieuwd wat er de afgelopen maand weer gemaakt is door de dames.

Fijne zondagavond nog!