zondag 10 juli 2011

Miniquiltje 'Love Is...'

Afgelopen vrijdag heb ik jullie een sneak peak laten zien van dit schattige ieni mini quiltje. Rara wat zou het worden! Hihi, nu kan ik jullie het volledige resultaat laten zien.
De afmeting van het quiltje compleet met ophang lusjes is 21,5 x 25cm. Ik heb zowel met de hand als met de machine hieraan genaaid, met de hand gequilt, geappliceerd en de paper-piece methode gebruikt. Van alles komt aan bod, wat het natuurlijk spannend houdt!
 

 
Hier zie je een close up van het middenstuk. Lekker tuttig doorgequilt.

Voor mijn winkeltje heb ik laatst schattige metaal/houten hangers gekocht om quiltjes of borduurwerk aan te hangen. Ik kon er niet omheen, moest ze meenemen. Op de een of andere manier heb ik deze hebbedingen altijd al zo schattig gevonden, maar nooit een projectje mee gestart omdat ik zo 1-2-3 niet wist wat. Nu vond ik het tijd worden om hier dus eens een leuk projectje voor te ontwerpen, waarmee ik EINDELIJK zo'n hanger kan gebruiken!
Nu nog een leuk plaatsje in huis vinden waar ik er de komende dagen lekker naar kan kijken!

Het pakketje is uiteraard toegevoegd in mijn winkeltje, compleet met patroonbeschrijving en alle benodigdheden en materialen om zo aan de slag te gaan! Klik hier om het pakket te bekijken.


Ik wens jullie een mooie dag toe, zonnetje schijnt in ieder geval hier in Zeeland!
Veel Patch-Plezier!