dinsdag 26 juni 2012

En zo klinkt ze dan...

Eindelijk was het gisteravond dan zo ver. Eindelijk had ik tijd om Sientje eens even aan te gaan slingeren. De zondag nadat ik ze gekregen had is het er niet meer van gekomen, zo gaat dat dan he, andere dingen gaan wel eens voor.

Maar gister avond niet. Sientje mee naar de hobbykamer en de verloopstekker pakken, daar Sientje uit oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt zat er nog een Engelse stekker aan. Ai! Dat gaat natuurlijk niet met een vakantie-verloopstekker, dat is het omgedraaide!

Broem broem, direct even langs de Praxis voor een Nederlands stekkertje.

Zo gebeurd, zo gedaan, stekkertje er aan.

Ik moet zeggen, het staat nog mooier ook, zo'n zwarte stekker!

Afin, eindelijk aan de slag met Sien. Met het boekje er bij lekker alles nagelezen: spoeltje winden, inspannen, etc. Uiteindelijk was ik klaar om te gaan naaien.
Ai!

Telkens na een paar steekjes sloeg er heel veel bovendraad in het spoeltje. Das niet goed. Na een poosje gaf ik het op en belde 112-MAMA om even te komen kijken. Uiteindelijk waren we achter het euvel: het spoelhuisje was niet goed teruggezet tussen de steekplaat!


Hierna liep ze als een zonnetje!
Luister je mee?
 

Verder dan een paar proeflapjes ben ik niet gekomen. Het is best even tricky om de juiste draadspanning te vinden, het luistert heel erg nauw. Maar ik ben heeeeeel erg blij met Sientje!