zondag 24 juni 2012

Nieuws vanaf de snijtafel...


... wat een week! Van alle regen krijg je niet echt veel zin om veel te doen. Energieleveltje was deze week dan ook erg laag! Gelukkig had ik vandaag weer de spirit te pakken en heb ik weer heel veel stofpakketjes nieuw samengesteld en degene die op waren bijgesneden! Pff wat een werk altijd, maar erg leuk!

Nieuwsgierig? Klik hier en neem een kijkje...

Voor degenen die ook op Facebook zitten: eindelijk heb ik het hele Facebook gebeuren onder de knie! Het heeft even wat maandjes geduurd, maar na een goede introductie van mijn nichtje vorige week zijn we gestart en post ik ook regelmatig op dit medium. Linksboven op mijn blog staat de link naar mijn facebook pagina. Erg leuk om ook via deze manier (o.a.) quiltende dames te onmoeten! 

3 opmerkingen:

Inge zei

Superleuke pakketjes! Ik kom morgen nog een keer kijken, heb de hele dag zitten teuten en moet nu echt soep gaan maken LOL

Groetjes,
Inge

Hennie zei

Wat een mooie fleurige zomer kleurtjes zijn dit, als de zomer nu niet komt weet ik het niet meer, succes met je pakketjes snijden.

Groetjes Hennie.

Debbie zei

Erg is dat he? Dat die regen je zo kan beinvloeden....ja ik ken ook dat gevoel, gelukkig gebeurt dit niet al te vaak, want anders zou er helemaal niets meer uit mijn handen komen :-) Leuk dat je facebook nu een beetje kent en leuk je ook daar tegen te komen!