zaterdag 16 juni 2012

Laatste Sterretjes Update

Hoeveel foto's kun je van 1 onderwerp hebben! Hihi, nou, hier is ie dan: het medaillon!


De beige/crème 'achtergrond' stofjes zijn allemaal anders. Op de detailfoto hierboven kun je dat goed zien. Ik vond het leuk om op deze manier het 'vintage' gehalte te verhogen!


Omdat de hoofdkleuren roze, rood en beige zijn in de quilt wilde ik deze bij het medaillon er uit laten springen, het is toch het punt waar je het eerst naar kijkt!

Het was een heel gepuzzel om de juiste stofjes te vinden en te combineren. Tal van mogelijkheden waren er. Ik vind het altijd wel erg mooi als kleuren/stoffen in elkaar overlopen. Wel, volgens mij is dit aardig gelukt, ik ben zelf in ieder geval erg blij met het resultaat.Nu: tot zover de sterretjes update. De top ga ik stukje bij beetje voor de tv, in de tuin, maar zowiezo met de poes op schoot, lekker in elkaar naaien. Geen haast, geen druk. Het word een projectje wat even verder op een laag pitje 'doorpruttelt'. Andere dingetjes gaan nu weer even voor! En als ik t.z.t. weer eens wat heb te laten zien laat ik jullie er zeker lekker van meegenieten hoor!

Bedankt voor jullie lieve reacties op alle vorige Sterretjes Update's! Veel Patch Plezier!