vrijdag 15 juni 2012

In de krant...
Vanochtend na de boodschappen direct de gratis eilandelijke krant 'WereldRegio' meegenomen want... jaja, we staan er in!In de krant zit deze week een speciale bijlage van Stichting MarkantSD, welke kleine en grote ondernemers en ondernemenden verbindt om samen wat positiefs toe te voegen aan het eiland waar we trots op zijn: Schouwen-Duiveland (SD).
 

Zo zijn we op het idee gekomen om een quilt-rondvaart op de Oosterschelde te organiseren in 2013. Het evenement gaat zo langzaam aan al concretere vormen aannemen. Zo zijn er al 2 gasten/sprekers aan boord die deze dag centraal staan, uiteraard alles met het thema 'Patchwork, Quilten & Schouwen-Duiveland'. Ik hou het nog een beetje spannend voor jullie, maar binnenkort zal ik hier wat meer over vertellen.

Het evenement zal in ieder geval op zaterdag 23 maart 2013 plaats vinden.


De dag glijdt vandaag zo langzaam voort. Het Atelier is vandaag geopend voor publiek en druppelt zo een beetje binnen. Ondertussen (en tussen) de klanten door wordt er ook nog een steekje gedaan.... Quiltvriendin Lieve was zo vriendelijk even een fotootje te maken!


Francis & me


En ik heb jullie nog wat leuks te laten zien. Mijn moeder is met 1/2" hexagonnetjes bezig om daar een quilt van te maken zoals uit de Quiltmania van een paar edities geleden. Inmiddels is zij aangekomen om het middenstuk te maken. Op haar verzoek heb ik de stoffen voor het middenstuk bij elkaar gezocht en is zij inmiddels al een heel eind. Ze is bezig met de 1 na laatste rand van het medaillon.... en die moest al even op de foto, ook al is ie nog niet helemaal af.


Wat wordt ie mooi he! Ben er zelf helemaal weg van! Alvast een tipje van de sluier: morgen komt het medaillon van mijn sterretjes-quilt online! Spannend!