zondag 3 juni 2012

International Quilt Market

Ik heb wat leuke filmpjes gevonden voor een regenachtige grauwe dag zoals deze.

Het zijn filmpjes van een aantal bekende quilt en stof ontwerpsters die hun nieuwste ontwerpen tonen op de Spring Market in Kansas City. Deze werd gehouden van 18 tot en met 20 mei 2012.

Ga je even mee smullen....?

Allereerst het filmpje van Anne Sutton van Bunny Hill. Naast haar nieuwe stoffencollectie laat zij haar nieuwe Blok van de Maand 'Pumpkinville' zien (start januari 2013 @ de Quilt Ster).
Daarnaast zie je ook haar nieuwe schattige patroon met muisjes 'ABC's of Life', welke gemaakt is met haar nieuwst (nog uit te komen) stoffen en letter panel.
LEUK LEUK LEUK!

Bunny Hill 'ABC's of Life'
Bunny Hill 'Pumpkinville'
Alle patronen van Bunny Hill zijn verkrijgbaar via de webwinkel. Mocht je interesse hebben in een patroon die nog niet in de winkel staat, kun je altijd vrijblijvend informeren naar levertijd en prijs.

Hieronder Joanna Figueroa van Fig Tree Quilts. Wow, wat heeft zij ook weer prachtige quilts en 'hebbedingen'. Ze presenteert haar nieuwste boek en (vanaf 4.20min) laat zij haar nieuwe stoffencolectie 'Tapestry' zien, welke in November van dit jaar uit gaat komen. Uiteraard leuk om te laten zien, omdat 'Pumpkinville' met deze collectie stoffen zal worden gemaakt!

Echt, we hebben weer wat om naar uit te kijken!


Een hele andere style, maar ook erg leuk om het filmpje te zien (veel quilts op de achtergrond!!!) van Kansas Troubles Quilters:


Ook de dames van Blackbird Designs hebben een leuk filmpje gemaakt... Alma was alleen in de war met de datum.... het is 2012 i.p.v. 2002 ;o)


En als laatste komt Edyta nog aan het woord van Laundry Basket Quilts, wat ontwerpt zij toch prachtige quilts! De warme uitstraling van haar stoffen spreken mij altijd erg aan.
Heb je genoten? Ik wel hoor, ga ze nog wel een paar keer terugkijken! Fijne dag, veel quilt plezier toegewenst!