zondag 24 oktober 2010

54 French Knots


Nou, hèhè, het was niet zo'n groot werkje, maar eindelijk is ie af. Heb het engeltje een poosje aan de kant gelegd omdat ik weer met andere dingen bezig was, maar van de week vond ik dat ik 'm toch eens af moest maken. Zoveel werk was het dan ook niet meer.


Ik moest nog één vleugel met paars backstitchen en franse knoopjes leggen en dan nog de helft van alle zwarte backstitch doen. Plus nog wat kleine steekjes aan de bloemetjes in de hoekjes en onderop. Dus... zoals je ziet: gister avond de laatste hand er aan gelegd. Afgelopen vrijdag had ik de tijd om nog stof en een ritsje te halen om het uiteindelijk tot een kussentje af te maken.


Maar het kussentje naaien dat stel ik even uit tot over een weekje, dan is mijn moeder weer 'beschikbaar' (hihi, de dochters moeten zo om en om een lootje trekken). Dan heb ik tussentijds mooi de tijd om het werkje even lichtjes te wassen en glad te maken.

Nu ik dit zo zit te schrijven komt er toch een ongelofelijke hagelbui over ons heen! Het lijkt wel of het gesneeuwd heeft! Moet je maar kijken:


Oh... nou, het leek witter dan het op de foto overkomt! Zelfs de poesjes waren naar binnen gevlucht!