zaterdag 9 oktober 2010

875 lapjes

Mijn moedertje: inmiddels is ze er al ongeveer 200 jaar aan bezig.... 

Deze lapjesquilt van allemaal 3 hoekjes. 

Alles met de hand, rustig aan, tijdens onze vroegere vakanties met de caravan, zomaar bij de tv of een werkje op de Bee. Het heeft geen haast, maar het gaat inmiddels ergens op lijken. 

Aan ieder lapje zit wel een herinneringetje, klein of groot of van een persoon. Nu was mijn schare lapjesdoos aan de beurt om door mijn moedertje geroofd te worden om weer nieuwe herinneringetjes toe te voegen. 


Zo zaten we dus vanmiddag lekker samen in mijn hobby paradijsje te freubelen. 


Mijn moeder driehoekjes te knippen en ik was bezig met mijn tas. Schiet ook al aardig op. Vanavond ga ik niets meer doen, lekker bij onze nieuwe openhaard op de bank luieren. Ook wel eens verdiend! Morgen ga ik de 4 delen van de tas bijsnijden en misschien heel even verder. Er staan nog andere plannen op stapel voor morgen!
Bedankt mam, voor de gezellige middag!

4 opmerkingen:

Annemarie zei

Dat ziet er wel heel gezellig uit zo samen met je moeder quilten! Wat leuk een open haard!

Thea zei

Ha Marcha,
Wat een feest dat je samen met je moeder kunt genieten van je hobby. Heel bijzonder en ik ben een beetje jaloers op je.....
Geniet ervan!
Heb even door je blog gewandeld en daar is veel moois te zien.
Veel quiltplezier!
groetjes
Thea

Ingrid zei

oei ben hier beetje jaloers , dit is echt super om samen met je moeder aan je hobby te kunnen werken en dan heelijk gezellig samen !!Dat is pas genieten , echt mooie dingen maken jullie en ik zie daar op de foto aan de muur ook al zo'n prachtstukken hangen !
Fijne zondag nog !

Francis zei

Geweldig!!!!!
Heerlijk om ons samen te zien zo.
Ben nu aan 3 dingen te gelijk bezig.
Kusssssssssssssssssssss Mam