zondag 3 oktober 2010

Mama weet raad

Vandaag heerlijk aan mijn Log-Cabin Krans gewerkt. Ik moet zeggen, ben lekker opgeschoten. Ondanks dat het lekker weer was ben ik toch binnen gebleven. Is nou al weer poosje geleden dat ik er aan gewerkt had en moest gewoon even vaart ermee maken. Tot ik op zo'n puntje kwam dat ik even raad aan mijn moedertje moest vragen. 

Ik dus even langs. Gelukkig woont ze lekker dicht in de buurt. Hieronder zie je twee andere variaties van de LC-Krans die ze heeft gemaakt. De turquoise is al af, dat is dezelfde maat als dat ik aan het maken ben.
Het kleintje is een kerstquiltje op 50% van het origineel. Staat ook nog op mijn verlanglijstje om te gaan maken.

Toevallig was ze vandaag een vriendin aan het helpen met een ouder projectje wat een beetje mis gelopen was. Mattie was netjes alles aan het uithalen terwijl moeders een opzetje aan het maken was om de stofjes te hergebruiken.Het zijn 4 stofjes in herfsttinten. Erg mooie kleurstellingen en zonde als dit nooit meer (her)gebruikt gaat worden.
Uiteindelijk moet het een rond quiltje worden. Via de spiegel hebben we alvast gekeken hoe het eerste rondje er uit komt te zien.