dinsdag 26 oktober 2010

Kleine Bee

Gisteren alweer mijn 2e Bee meegemaakt. Dit keer was het bij Els. Helaas was er maar een klein clubje, daar er door diverse redenen (vakantie, ziekte) wat afzeggingen waren. Dus hopen dat de volgende keer iedereen weer van de partij kan zijn.

Ook al waren we maar met zijn 3en, natuurlijk hebben we onze werkjes aan elkaar laten zien. Gonny had weer heel wat. Haar 3D-Log Cabin was af, vorige Bee was ze hier nog mee bezig. Prachtig is ie geworden. Ik mocht gelukkig wat foto's maken en op mijn blog zetten.

Gemaakt door Gonny de Vos
Daarnaast was ze de laatste hand aan het leggen aan aan een quilt naar patronen van Heleen Pinkster uit het boekje: 'Foundationpiecing aan het Strand'

Gemaakt door Gonny de Vos

Els had d'r handen vol aan d'r kleinzoon die ook gezellig bij zijn oma was, hihi, dus die kon niet zo heel veel doen. Zij was in ieder geval al voorbereidingen aan het treffen voor een quilt die ze mee wil laten dingen voor de expositie/wedstrijd in het Fruitteeltmuseum in het voorjaar van 2011. Mensen die hier interesse in hebben kunnen een kijkje nemen op deze link.


En zo zaten we op de maandagochtend gezellig te handwerken:


En ik? Ik was lekker mijn blaadjes aan het rijgen. Zoals je ziet op de foto ben ik al aardig opgeschoten, in ieder geval heb ik het af kunnen maken tot over de helft! Erg leuk om te doen. Gelukkig had Gonny haar voorbeeldje meegenomen waar ik de indeling van af kon kijken: Gonny bedankt! En Els bedankt voor de gastvrijheid!