dinsdag 12 oktober 2010

Mijn 'herfst'-tas is klaar!

Joepi! Gisteravond de laatste hand gelegd aan mijn 'herfst' tas. Nu is ie klaar. Het is een heerlijke shopper tas geworden die mooi dienst kan doen als ik naar de eerstvolgende BEE ga! Mijn werkjes er in en gaan met die banaan (...)


De eerste stof waar mijn oog op viel van de 4 stofjes die ik gebruikt heb, is de stof die ik voor de hengsels heb gekozen. De tas is overwegend oker met paars en een zweem van petrol. Normaal ben ik nooit zo van het geel, maar blijkbaar haal ik er toch wel energie uit! Is goed voor de wintermaanden, als de zon het wel eens af laat weten ;o)

Het patroon van de tas heb ik uit het magazine 'Creatief met Patchwork Special', nummer 3, die ik een week of 3 geleden heb gekocht.


Mijn volgende tas zit al in mijn hoofd. Het is geen bestaand patroon, maar geïnspireerd op deze tas en dan een iets andere onderkant en ander patroontje. Afin.... ik moet 'm nog even uitwerken en nameten en dan kan dat ook op mijn verlanglijstje voor a.s. vrijdag.

Denk dat ik tassen erg leuk vind.... vind het in ieder geval erg leuk om te maken. Zijn leuke kleine klusjes tussendoor die je erg veel voldoening geven. 


Een paar weken geleden heb ik ook mijn eerste nummer van mijn nieuwe abonnement binnen gekregen. Ik zit met smart te wachten op het volgende nummer. 


Ik denk dat die deze week toch wel op de mat zal vallen. Het is een engels borduur magazine, genaamd 'Cross Stitch Crazy'. Ben erg benieuwd wat er dit keer in zal staan. Op het moment staat het borduren en kaartjes maken bij mij op een laag pitje. Maar.... moet even mijn draai weer in het borduren vinden en dan ga ik daar ook weer mee starten. Moet het engeltje nog afmaken. Ben daar al een heeeeeeel eind mee. Maar ook hier moet ik a.s. vrijdag voor stof kijken om er een kussentje mee te maken. 

Oh oh... ben benieuwd hoe ik het ga overleven vrijdag, of liever gezegd: mijn portemonnee!