zondag 3 oktober 2010

Heart on Fire

Vorige week een druk weekje achter de rug. Weinig tijd om aan mijn Log-Cabin Krans te werken, maar er MOEST iets uit mijn handen komen! Dan maar een snel werkje tussendoor. Het is dit leuke hart geworden.

Afgelopen vrijdag hadden we de trouwerij van zwager en schoonzusje. Tja, en daar gaan toch de nodige voorbereidingen in zitten. Nog even dit, nog even dat, je kent het wel. Het was een super mooie en fijne dag geworden, eentje om op terug te kijken!

Gelukkig hebben we er een weekje 'vakantie' aan vast kunnen plakken. Niet dat we weggaan, maar blijven lekker thuis en af en toe een uitstapje. Nog niet veel op de planning. In ieder geval vandaag even heerlijk mijn hobbykamer in. Ben ik ook wel weer aan toe.

Om dit moment moet ik nog 2 kleine blokken van mijn LC-Krans. Dus daar probeer ik vandaag even lekker mee op te gaan schieten.  Dit is de status tot nu toe:

Heb net nog even blogjes van anderen bezocht/gelezen.... oh oh, dan zou je alles wel willen maken. Heerlijk om zo even up to date te blijven van alle handwerkjes in het land. Ik kijk trouwens ook al uit naar 15 oktober, dan gaan mijn moedertje en ik heerlijk uit ons dak tijdens de handwerkdagen in Ahoy. HEEEEEERlijk. Nu maar snel deze eerst afmaken ...

Fijne zondag!