zondag 23 januari 2011

Kijk nou wat er op de mat viel

Afgelopen dinsdag lag er een afhaalberichtje in de brievenbus van de TPG. Huh? Een pakketje, ik moest niets ontvangen. Tot ik de afzender zag: mijn borduurvriendin uit Apeldoorn. Aha, ik wist dat zij iets aan het maken was voor mij als Secret Santa: dat zou spannend worden, want ik moest nu natuurlijk maar afwachten wat er in het doosje zou zitten!

Donderdags was het zover, toen kon ik eindelijk 's avonds na het werk er voor gaan zitten. Mijn DH had het pakketje afgehaald en daar lag het dan. Eerst het lieve kaartje gelezen, hierin stond o.a. de verloop van idee naar eindproduct, heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad, daarom was het iets later dan dat Santa jarig was. En toen kon ik het openmaken: tranen sprongen in mijn ogen dat ik het zag: ZOOOOO MOOI!!!!!!!!


Ze had het ontwerp speciaal voor mij uitgezocht, het is van Joan Elliott, daar ik daar helemaal weg van ben. Daarnaast vond ze dat het een Engel moest wezen, daar hebben wij zo onze redenen voor. En zo had ze dit patroon gevonden! Het is supermooi afgewerkt, kraaltjes, goudglitter, alles zit er op!

 
Zoiets moois, zoveel werk: en dat speciaal voor mij! Nou, dan ben je zelf dus een engel als je zoiets doet! Maar deze sok gaat dus niet direct in de kerstdoos, waarschijnlijk blijft ie nog gewoon een paar maanden op een prominente plaats pronken! Dank je wel ANGELique!

Nou, en ik kan jullie vertellen dat het feestje heel erg geslaagd is, ik denk dat ik niet veel hoef te zeggen, kijk maar eens naar deze kleine impressie:
Greetz, Marcha

10 opmerkingen:

katrien zei

Leuk feestje zo te zien,
en leuke post.

Handmade by Mai zei

Echt een heel mooi kado heb je gekregen. Enne zo te zien was het feestje ook erg gezellig.

Ingrid Krosse zei

wauw Marcha wat een super kado heb je gekregen van je vriendin, ben zelf ook helemaal weg van de patronen van Joan Elliott geweldig.
En verder aan de foto's te zien heb je heel gezellig feest gehad.
Alsnog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
Groetjes, Ingrid Krosse

Annemarie zei

Marcha gefeliciteerd! Maak er nog een leuke dag van vandaag! Je feest was gezellig en helemaal top! Groetjes, Annemarie

conny's quilts zei

Wat een prachtig borduurwerk, je boft er maar mee! Je gasten zien er geweldig uit allemaal. Fijn dat het gezellig was!

Marjo a.k.a Josefien zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Op de foto's ziet het er erg gezellig uit!

Jasmijn zei

Natuurlijk van harte met je verjaardag maar je kadootje is wel supermooi! Geniet er van!!
Jasmijn

Ingrid zei

:o Prachtige kerstsok heb je gekregen , dit is echt wel een heel mooi geschenk !! Je feestje ziet er super leuk uit , heel goed geslaagd zo te zien ;) !

myranda zei

hoi hoi,

kom voor het eerst op je site terecht. zag dat je ook veel van joan elliott borduurt, ik ook! alleen dat patroon van die kous met kerstengel vindt ik zo mooi maar geen idee waar je die vandaan hebt???? Misschien dat je mij verder kunt helpen? Vind overigens dat je een leuke website hebt.

groet miranda

♥ Nia zei

Beautiful stocking! :)