zondag 23 januari 2011

Kijk nou wat er op de mat viel

Afgelopen dinsdag lag er een afhaalberichtje in de brievenbus van de TPG. Huh? Een pakketje, ik moest niets ontvangen. Tot ik de afzender zag: mijn borduurvriendin uit Apeldoorn. Aha, ik wist dat zij iets aan het maken was voor mij als Secret Santa: dat zou spannend worden, want ik moest nu natuurlijk maar afwachten wat er in het doosje zou zitten!

Donderdags was het zover, toen kon ik eindelijk 's avonds na het werk er voor gaan zitten. Mijn DH had het pakketje afgehaald en daar lag het dan. Eerst het lieve kaartje gelezen, hierin stond o.a. de verloop van idee naar eindproduct, heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad, daarom was het iets later dan dat Santa jarig was. En toen kon ik het openmaken: tranen sprongen in mijn ogen dat ik het zag: ZOOOOO MOOI!!!!!!!!


Ze had het ontwerp speciaal voor mij uitgezocht, het is van Joan Elliott, daar ik daar helemaal weg van ben. Daarnaast vond ze dat het een Engel moest wezen, daar hebben wij zo onze redenen voor. En zo had ze dit patroon gevonden! Het is supermooi afgewerkt, kraaltjes, goudglitter, alles zit er op!

 
Zoiets moois, zoveel werk: en dat speciaal voor mij! Nou, dan ben je zelf dus een engel als je zoiets doet! Maar deze sok gaat dus niet direct in de kerstdoos, waarschijnlijk blijft ie nog gewoon een paar maanden op een prominente plaats pronken! Dank je wel ANGELique!

Nou, en ik kan jullie vertellen dat het feestje heel erg geslaagd is, ik denk dat ik niet veel hoef te zeggen, kijk maar eens naar deze kleine impressie:
Greetz, Marcha