zaterdag 15 januari 2011

Klosjes-Zaterdag #4

Ja hoor, vandaag weer een kleine update van de klosjes. Die gaan zo gestaag door. Vorige week heb ik door omstandigheden niet kunnen bloggen, dus vandaar een update over 2 weken.

Vorige week had ik ook niet zo heel veel kunnen doen, maar ieder klosje is een klosje, dus alles is meegenomen! Het waren er 5! Hieronder zie je ze, plus de 25 die ik al had.


Afgelopen week waren het er iets meer. Iets meer gelegenheid gehad om tussendoor te kunnen klossen, het waren er 10!

Totaal zit ik nu op 40 klosjes die klaar zijn (180 moeten het er worden). De eerste 20 klosjes zitten aan elkaar (2 rijen). De overige 20 zitten deels aan elkaar en moeten verder nog aan elkaar gezet worden. Ik denk dat dat het streven voor aankomende week word, zodat de eerste 40 compleet aan elkaar zitten. 
Je gaat zo zachtjes aan al een beetje resultaat en patroon zien, dat is wel heel erg leuk.

Gisteravond ben ik verder gegaan met de voorbereidingen voor het middenstuk van de RoundRobin2011. Ik kan nu de eerstvolgende keer direct beginnen met naaien. Voor 1 februari moet dit bij de eerstvolgende deelneemster zijn, dat word dus nog even doorwerken. Het resultaat van het middenstuk is nog een geheim!

Tot snel! Marcha

5 opmerkingen:

katrien zei

Leuk je klosjes.

Babs zei

Mooie klosjes. Nog een week of 10 en je hebt ze allemaal :)

Liefs, Babs

Michelle zei

Mooie klosjes!
Ben heel erg benieuwd hoe het eruit gaat zien als ze eenmaal af is.

Liefs Michelle

Wendy zei

het ziet er heel fleurig uit !

Terray zei

Je klosjes vorderen, goed hoor. Ik ben wel benieuwd hoe die van jouw gaat worden, want 180 klosjes zijn op zich niet zo heel veel. Mijn planning ligt rond de 375 klosjes. Maar ik heb er nu nog maar iets van 9 af. Ga niet zo snel....

Spannend je RR, ik ben dr ook mee bezig geweest en hoop 'm van de week te kunnen versturen.

Groetjes
Tertia