zaterdag 22 januari 2011

Klosjes-Zaterdag #5

Goedemiddag Bloggers! Ik zie hier en daar weer leuke nieuwe projectjes op de blogs verschijnen, erg leuk om te zien. Helaas heb ik niet heel veel tijd gehad deze week om veel te doen, daar er ook andere verplichtingen riepen. 

Mijn RoundRobin2011 middenstuk is inmiddels af, ik moet hier alleen nog een boekje bij maken. Dit heb ik even naar a.s. zondag geschoven. Inmiddels heb ik het middenstuk van Conny ook al ontvangen. Pas op 1 februari mag ik het middenstuk showen.

Vanavond vier ik mijn verjaardag. Normaal pakken we nooit zo groots uit, maar omdat ik 30 word mocht het dit jaar 'ietsje' meer zijn. We vieren het in het kleinste café'tje van Zierikzee en het thema is 'Glitter & Glamour'. Gisteravond en vanochtend de laatste kleine 'knutsels' afgemaakt voor de versieringen.


Verder heb ik leuke zilveren glitter-deur-gordijnen en verdere aankleding. De uitbater heeft een discobol kunnen regelen, dus het word helemaal mijn feestje! Wat wil je nog meer!?

Omdat ik zo druk met andere zaken ben geweest heb ik deze week 10 klosjes af kunnen maken, helaas nog niet volledig tot een hele rij. Ik heb nu inmiddels 3 volledige rijen aan elkaar (10 klosjes breed bij 3 klosjes hoog). De 4e rij ligt te wachten om eraan gezet te worden en de 5e rij is dus nog in losse delen:


Wel, zover voor nu, vanavond mijn party, kijk er erg naar uit. 

Iedereen een fijn weekend, veel blog en hobbyplezier!

12 opmerkingen:

katrien zei

Proficiat met je verjaardag.

Madammeke Ongeduld zei

veel plezier met je verjaardagsfeest

Jasmijn zei

Heel veel plezier vanavond en natuurlijk van harte!!
Ik vind dat de klosjes er ergleuk uitzien!

Terray zei

Ik wens je heel veel plezier vanavond op je gltter&glamour feestje.
Toch ben je goed opgeschoten met je klosjes hoor!!

Groetjes
Tertia

Els zei

Een super leuk feestje vanavond en geniet er met volle teugen van!

conny's quilts zei

Van harte gefeliciteerd, dat wordt vast een superleuk feest, geniet ervan!

Ingrid zei

Hoi Marcha van harte gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier met je feestje , het wordt vast fantastisch ....geniet er van !!
Ik vind je klosjes heel erg mooi !!
( ik kan je e-mail adres niet vinden , als je me het eens doormailt , geef ik je de formule van de vorderingen balkjes , ze is te lang om ze hier te zetten )

Klaske zei

Gefeliciteerd en veel plezier!!

Klaske zei

Gefeliciteerd en veel plezier!!

Klaske zei

Gefeliciteerd en veel plezier!!

Klaske zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Klaske zei

Sorry voor de vele reactie, hoe ik dat heb gehad?????