maandag 14 februari 2011

Fijne Valentijn!

Valentijn staat in het teken -uiteraard- van Liefde, ofwel 'Love' in het engels. Gisteren heb ik zowaar dit 'Love' kussentje klaar gekregen. Helemaal niet bedoeld voor Valentijn, maar zo zie je maar weer hoe het kan lopen! 

Gewoon een lief kussentje voor mijn jongste nichtje met allemaal hartjes:


De randstof was het enige wat ik niet had, en gelukkig heb ik dit dus afgelopen vrijdag op de beurs gevonden. Gisteren snel aan de slag, en het was zo gepiept!

Gisteren ook de lijst voor de Charm Club aan de deelneemsters gemaakt en doorgemaild. Erg leuk om te zien dat deze 2e keer al weer zoveel nieuwe mensen deelnamen. Vanaf donderdag zullen de envelopjes verstuurd gaan worden, dus ben erg benieuwd wat iedereen gaat ontvangen! Moet zelf ook nog even mijn envelopje met lapjes klaarmaken! Heb al wat leuks in gedachten!

Vorige week heb ik ook een klein kadootje voor mijn oudste nichtje gemaakt. Zij heeft reeds een nieuwe kamer, in paars, zilver en zebra. Tja, dan kan een tante niet achterblijven en er iets leuks voor maken. Ze had nog geen etui, dus, hoppa: 1 etui met sleutelhanger voor mevrouw:


Ontwerp van het etui is geheel van mijzelf. Wilde weer eens een nieuwe uitdaging qua naaimachine-handelingen en daarom had ik bedacht om een blinde rits in te gaan zetten. Weet niet of het zo heet, maar in ieder geval dat je de rits inzet vanaf de binnenkant en buitenkant niet ziet. Ook aan de binnenkant is er een voering. De makkelijke manier zou zijn om een biesje langs de buitenkant van de etui-vorm te maken, maar ook dit wilde ik niet. Afin, even wat gegoogle'd en had gevonden hoe het moest. De rest ging vanzelf en ben erg blij met dit resultaat. Mijn middelste nichtje krijgt binnenkort ook een nieuwe kamer, dus daar zal de 2e etui wel naar toe gaan ;o)

Kan snel gaan he! 2 Affo's.

Groetjes, Marcha